четвер, 11 лютого 2021 05:35

Мазь знімає запалення в суглобах і м'язах

— Раніше сильно боліли плечі й коліна, — розповідає 60-річна Олена Кушнір із села Дяківці Літинського району Вінницької області. — Не могла корову видоїти, опускала руки, щоб відпочили. А як присідала на стільчик, то встати вже не могла. Прочитала в газеті про мазь для суглобів. Поговорила з лікарем, замовила її з доставкою додому.

Втирала мазь у м'язи та суглоби рук, ніг і спину. На другий день перестало боліти.

— За тиждень стало легше присідати. Роблю все по господарству. І коліна вже не болять. Загострення відчуваю на зміну погоди. Але коли натру маззю, то біль минає, — про­довжує Олена. — Син як упав з коня, забив ключицю. Не міг руку підняти. Двічі нанесла мазь, і біль минув. Зараз уже володає рукою. Лікарю сказала, що мазь у нього золота.

Вона виготовлена з натуральних компонентів. Допомагає при артритах, артрозах, міозитах, плекситах, бурситах, грибкових інфекціях і мастопа­тіях.

— Її рецепт — наша сімейна таємниця, що передалася ще від прабабусі, — каже Сергій Валентинович Щербина, 49 років, терапевт із Києва. — Мазь не містить токсичних речовин, не має шкідливого впливу на організм. Треба наносити на уражені ділянки один-три рази на день. Знімає біль, усуває запалення. Полегшення настає на третій-п'ятий день. Користуватися слід до зникнення симптомів.

Замовити засіб можна за тел.: 0(67) 757 98 20, 0(50) 574 97 81

Доставка Новою поштою, Укрпоштою або самовивіз із кабінету лікаря за адресою: Київ, ­просп. Григоренка, 39б, 3-й пов., каб. 125. Сайт: phytodoctor.com.ua

Ліцензія Мін.охорони здоров'я АЕ 283488 від 10.04.2014

Зараз ви читаєте новину «Мазь знімає запалення в суглобах і м'язах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі