пʼятниця, 28 січня 2011 05:45

Мазь від псоріазу називають "живою водичкою"

"Псоріаз, який мучив мене усю молодість, відступив завдяки лікуванню за рецептами відомої травниці Тетяни Радіонової. Хвороба не турбувала 10 років і раптом проявилася тут після сильного стресу. Шановна Тетяно Павлівно, з нетерпінням чекаю виходу вашої книжки! А зараз прошу порадити, як здолати недугу, на сторінках газети".

Юлія Гайченя з Івано-Франківська.

— У народі є приказка: "Псоріаз любить свого хазяїна". І це, на жаль, так. Хвороба передається спадково на рівні ДНК. Частіше за все псоріаз причаюється в організмі й проявляється у будь-якому віці через стреси. Шкіра вкривається червоними плямами, — розповідає Тетяна Павлівна. Вона уточнює, що стресом для організму є не лише нервове потрясіння, а й переїдання гострих і жирних страв, алкоголь, гострі респіраторні захворювання, грип, тривалий прийом сильних антибіотиків, постійний контакт із побутовою хімією, що спричиняє алергію.

Хворим, у котрих псоріаз перебуває у стані ремісії — пролікований чи не проявляється, — потрібно бути обачними. Треба стежити за культурою харчування і способом життя, не нервувати.

— Особливо емоційним людям можна купити рідкий екстракт валеріани й періодично його вдихати. Через кілька тижнів постійних процедур аромотерапія загартує нервову систему. Моя 84-річна пацієнтка написала в листі, що завдяки валеріані усунула незначні проблеми із серцем, — говорить Тетяна Радіонова.

До комплексу, приготованого за сімейними рецептами травниці проти псоріазу, входять мазь для зовнішнього застосування та настоянка, яку завдяки цілющим властивостям пацієнти Радіонової називають "живою водичкою". Вона усуває зовнішні прояви хвороби. А збір цілющих трав і коріння відновлює клітини печінки, знімає запалення підшлункової залози, усуває дисбактеріоз, заспокоює нерви, зміцнює імунну систему організму й не дає змоги псоріазу розвиватися зсередини.

— Після застосування природних ліків Тетяна Павлівни псоріаз почав зникати вже на четвертий день прямо на очах. Упевнена, що ми разом переможемо хворобу. Бажаю травниці міцного здоров'я, сил і терпіння, — ділиться Сергій Гога з Чернігова.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу можна за тел.: 0(57) 376 32 32, моб. 0(97) 925 73 97.

e-mail: [email protected], www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Мазь від псоріазу називають "живою водичкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі