четвер, 26 листопада 2020 05:36

Мазь усуває запалення в суглобах

— Раніше дуже руки боліли, судомило пальці, — розповідає 85-річний Володимир Степаненко з села Ісайки Богуславського району Київської області. — Ходив погано, по хаті — з палицею. Весною в газеті прочитав про мазь для суглобів. Проконсультувався з лікарем, тоді замовив її з доставкою додому.

Втирав мазь у суглоби рук, ніг і спину. На п'ятий день біль зменшився.

— За місяць руки вилікував повністю. Сам косив та всю роботу по городу порав. І коліна вже не болять, ходжу без ковіньки. Буває, ще ноги на дощову погоду страшно крутить. Але коли натру маззю, то біль минає. Ще в мене постійно шуміло в голові. Почав мастити лисину, шум зменшився. Лікарю сказав, що мазь у нього золота.

Вона виготовлена з натуральних компонентів. Допомагає при артритах, артрозах, міозитах, плекситах, бурситах, грибкових інфекціях і мастопатіях.

— Її рецепт — наша сімейна таємниця, що передалася ще від прабабусі, — каже Сергій Щербина, 49 років, тера­певт із Києва. — Мазь не містить токсичних речовин, не має шкідливого впливу на організм. Треба наносити на уражені ділянки один-три рази на день. Знімає біль, усуває запалення. Полегшення настає на третій-п'ятий день. Користуватися слід до зникнення симптомів.

При псоріатичному артриті призначає мазі власного виробництва для зняття запалення суглобів і від псоріазу.

Замовити засіб можна за тел.:

0(67) 757 98 20, 0(50) 574 97 81

Доставка "Новою поштою" або самовивіз із кабінету лікаря за адресою: Київ, просп. Григоренка, 39б, 3-й пов., каб. 125. Сайт: phytodoctor.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Мазь усуває запалення в суглобах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі