четвер, 29 листопада 2007 18:35

Лягайте спати на низьку подушку

1–2 — Проведіть очищувальну дієту. Не перевантажуйте шлунок. Літнім людям слід уникати важкої їжі. Випийте чистої води перед їдою. Не можна робити операцій на органах черевної порожнини. Не видаляйте наростів та пухлин.

3–5 — Добре промийте нирки та сечовий міхур. Загострюються хвороби підшлункової залози. Діабетикам та хворим на панкреатит слід уважніше стежити за здоров"ям.

6–7 — Нагадають про себе гінекологічні хвороби. Вагітним слід уникати значних фізичних навантажень. Молодим мамам не варто відлучати дітей від грудей. Не розпочинайте нового курсу лікування фармпрепаратами.

8–10 — Більше часу приділіть відпочинку. Уникайте тривалого перебування в натовпі. Імунна система погано протистоятиме зовнішній інфекції. Підвищується ламкість судин, тому можливі внутрішні крововиливи.

11–12 — Приділіть увагу догляду за шкірою та нігтями. Не слід звертатися до стоматолога. Наркоз діятиме погано. Погіршується рухливість колінних суглобів.

13–15 — Найкращий період для зміцнення серцево-судинної системи. Розпочніть курс  оздоровчої гімнастики. Частіше виникатимуть судоми — пам"ятайте про це під час тренування в басейні.

16–17 — Не варто експериментувати з екзотичними стравами. Уживайте ліки лише в разі виключної необхідності. Підвищується ризик появи алергійних реакцій. Носіть зручне взуття. Перед сном зробіть ванночки для ніг. Добрий ефект дасть масаж ступні.  

18–19 — Турбуватиме головний біль. Особливого догляду потребує волосся. Фарбувати чи пересушувати його не можна. Підживіть рослинними масками.

20–21 — Не варто проколювати вуха, робити татуювання та пірсинг. Ушкоджені ділянки шкіри загоюватимуться грубими рубцями. Відмовтеся від алкоголю, бо можете отруїтися. У ці дні спостерігатиметься спалах венеричних захворювань.

22–23 — Розпочинайте день із дихальної гімнастики. Добре провітрюйте житлове приміщення, гуляйте перед сном. Вдалий час кинути курити. Загострюються остеохондроз та ревматизм.

24–25 — Підвищується артеріальний тиск. Можлива поява носової кровотечі. Пильнуйте за кермом. Нагадає про себе виразка шлунку.

26–27— Погіршиться стан хворих на серцеву недостатність. Турбуватимуть аритмія і задишка. Розпочніть лікування сколіозу. Лягайте спати на низьку подушку.

28–29 — Слідкуйте за вчасним випорожненням кишечнику та сечового міхура. Можна провести лікувальне голодування. Добрий час, аби позбавитися зайвої ваги.

30–31 — Стережіться травмування очей. Відкладіть процедури з корекції зору. Зберігайте піднесений настрій. Намагайтеся утримувати емоційну рівновагу. Не зловживайте гострими стравами та горілчаними напоями за новорічним столом.

Зараз ви читаєте новину «Лягайте спати на низьку подушку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі