понеділок, 19 листопада 2007 17:08

Корисними будуть "англійські" сніданки

Юлія Бородіна, 21 рік, із Черкас їсть на сніданок гороховий суп та ячмінну крупу.

— Я ними наїдаюся. Помітила, що стала почуватися добре, — запевняє дівчина.

Обласний дієтолог 78-річна Галина Полинько каже, що корисними є "англійські" сніданки.

— Ранок краще починати з горохового пюре чи супу, — радить Галина Андріївна. — Розпочинається період гострого гіповітамінозу — організм людини отримує мало вітамінів.

Дієтолог радить їсти квасолю, висівковий хліб, квашену та сиру капусту.

— Квашена капуста зберігає вітамін C, — веде далі Галина Полинько. — Ще корисними будуть компоти із сухофруктів.

Між сніданком та обідом, а також між обідом та вечерею потрібно з"їдати яблуко чи апельсин. Людям, які багато працюють, потрібен "п"ятиразовий харч".

Чай краще пити у першій половині дня, додаючи до нього дві чайні ложки меду.

— Щодня раджу випивати не менше літра рідини, — каже дієтолог. — Мінеральна вода тут особливої ролі не відіграє. Корисно пити і звичайну столову воду.

Зараз ви читаєте новину «Корисними будуть "англійські" сніданки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі