четвер, 07 серпня 2008 15:20

Кориця понижує рівень цукру в крові

Прянощі та спеції захищають організм людини від запалень. Їх провокує підвищений рівень цукру в крові. Такого висновку дійшли вчені з університету Джорджії.

Американці досліджували властивості 24 спецій. Більшість із них можуть перешкоджати утворенню речовин, які ушкоджують тканини при діабеті.

— Прянощі та спеції містять мало калорій. Вони відносно недорогі, тому доступні для щоденного раціону, — каже Джеймс Гаргрув, один із авторів дослідження. Напередодні він стверджував, що деякі прянощі можна використовувати як протизаплідні засоби.

Найкраще понижує цукор кориця. Її добре вживати після основних страв.

Зараз ви читаєте новину «Кориця понижує рівень цукру в крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі