понеділок, 06 липня 2020 05:31

Кліщ демодекс роками живе під шкірою обличчя

  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє засоби від різних недуг

— Спершу подумала, що то алергія — розчервонілись очі, почали пекти, — розповідає 36-річна Ірина Костюк із Києва. — З'явилися висипання на обличчі, шкіра полущилася і стала свербіти. Пішла до лікаря, а той шокував діагнозом демодекоз.

Недуга розвивається через порушення захисних сил організму. Вражає шкіру обличчя — щоки, чоло, ніс, підборіддя, інколи навіть краї повік.

— Демодекоз — бомба уповільненої дії у вашому організмі, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Недугу спричиняє кліщ демодекс, який є майже в кожної людини. Може роками жити під шкірою обличчя й у волосяних фолікулах, не виявляючи себе. Сильний стрес, зниження імунітету, збої в роботі щитовидки й кишківника активізують кліща. Він піднімається у верхній шар шкіри обличчя й розмножується. На цих ділянках з'являється червона або рожева висипка, схожа на вугровий сип. Проступає судинна сіточка. Іноді виникає свербіж. Але буває, що при демодекозі на шкірі обличчя немає проявів.

При загостренні недуга заразна. Передається, якщо користуватися одним рушником чи іншими побутовими речами.

— Позбутися кліща-демодекса вам допоможе мій комплекс із цілющих трав. Складається з протирання і мазі — для зов­нішнього застосування. Їх слід наносити на уражену шкіру. Вони знищують паразита й нормалізують роботу пор. А збір із трав і коренів не дає підживитися демодексу зсередини. При комплексному застосуванні моїх засобів та за дотриманням рекомендацій уже на четвертий день відчуєте поліпшення. Шкіра відновить здоровий вигляд, стане гладка. Трав'яний комплекс вдвічі зменшує ризик повторного зараження. Також для тривалого ефекту раджу не вживати гострих і жирних страв, копченостей, не зловживати алкоголем, кавою і шоколадом. Збагатити раціон рослинною їжею.

Свої засоби надсилає поштою.

Дізнатися більше про недугу можна на ­офіційному сайті

www.travnik.kharkov.ua.

Інформацію про натуральні трав'яні засоби для боротьби з простатитом, герпесом, демодекозом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя та шиї й багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової.

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Кліщ демодекс роками живе під шкірою обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі