понеділок, 11 червня 2012 00:15

Капіляроскоп виявляє в крові жир і ракові клітини

Капіляроскоп виводить на монітор комп'ютера збільшене зображення нігтьової лунки четвертого пальця руки. Її капіляри відображають стан усіх судин.

— Якщо капіляри рівні, то вони паралельно загнуті, як шпилька для волосся. Так судинна система виглядає в нормі. Буває, що вони скручені в клубки — це ознака ризику розвитку ракових клітин. Капіляри вказують, які органи хворіють. Одразу робимо їхнє ретельне обстеження, — розповідає керівник інженерного відділу клініки Уляни Лущик Людмила Рябець, 30 років. — Капіляроскоп — це наша розробка як приладу, так і технології інтерпретації зображень, апарат, якому немає аналогів в Україні.

Стан судин на капіляроскопі досліджують за 30 показниками, серед них швидкість руху крові та вміст у ній шлаків і жирів.

— Буває бачимо, як у крові плаває жир. При низькій швидкості крові, він осідає на стінках судин і звужує їх.

При погіршені кровотоку ракові клітини, які є в кожному організмі, рухаються повільно, не контактують із клітинами імунітету, щоб вони могли їх знищувати. Згодом онкоклітина чіпляється до стінки судини й починає розмножуватися.

Клініка Уляни Лущик — клініка здорових судин.

УЗД судин, лікування вегето-судинної дистонії, синдрому хронічної втоми, аутизму, епілепсії, ДЦП, розсіяного склерозу, інсультів та інших психоневрологічних і серцево-судинних захворювань.

Тел.: 0(44) 467 63 89,

0(95) 068 30 74.

www.inno-health.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Капіляроскоп виявляє в крові жир і ракові клітини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі