четвер, 03 квітня 2008 19:07

Іван Галушко визначає хворобу за тонусом м'язів

Автор: фото: Леся ЩЕРБЕНКО
  Лікар-кінезіолог Іван Галушко тестує черкащанку 28-річну Вікторію. Хворобу визначає за тонусом м’язів. Через їх реакцію організм людини підказує причину недуги та спосіб лікування
Лікар-кінезіолог Іван Галушко тестує черкащанку 28-річну Вікторію. Хворобу визначає за тонусом м’язів. Через їх реакцію організм людини підказує причину недуги та спосіб лікування

Черкаський лікар-кінезіолог 49-річний Іван Галушко визначає хвороби за тонусом м"язів. Призначає трави, вітаміни та мінерали. Радить, що їсти, а в чому обмежитися.

Лариса Митюшкіна, 42 роки, із Черкас прийшла до нього вдруге. Розповідає, що хворіє рік.

— Ні з того ні з сього в мене почало відбирати ноги, — жінка спирається на палицю. — Я чотири лікарні пройшла. Ніхто не міг нічого сказати. Діагнозу мені так і не поставили. Була на лікарняному, а тоді мені оформили інвалідність.

До Івана Галушка Лариса прийшла місяць тому.

— Рухатися мені й зараз важко. Але якась енергія з"явилася. Раніше й лежала з трудом. А зараз хочеться щось робити. Вдома хазяйнувати почала.

У кабінеті лікаря в Черкаському обласному центрі здоров"я стоїть кушетка. Він застилає її папером. Митюшкіна роззувається, лягає. Лікар каже підняти ліву руку вгору. Обпирає її об свою і просить тиснути. У праву дає пробірку з холестерином. Ліва Ларисина рука перестає слухатися. Галушко стверджує, що в організмі забагато холестерину. Потім дає жінці пробірку із грибком. М"язи лишаються в тонусі. На пробірку з мікробом хелікобактер ліва рука знов не реагує.

— Будемо дивитися, чим лікувати, — каже чоловік пацієнтці.

Кладе на живіт пакетик із мумійо. Рука "не чує". Кладе пакетик із прополісом — м"язи працюють.

— О, треба прополіс!

Так само кінезіолог випробовує трави. Робить висновок, що Ларисі слід пити пижмо, звіробій і гвоздику. Потім підбирає олію — це оливкова. За реакцією м"язів він визначає, які елементи в організмі шкодять, заважають їй бути здоровою. "Бачить" надлишок хрому й заліза.

Хвороби з"являються від способу життя та мислення

— Зараз усі думають, що в них авітаміноз, — пояснює Галушко. — П"ють вітаміни без розбору. Вважають, що запасуться ними. А треба підбирати, чого хоче кожен організм.

Показує, що за допомогою м"язового тонусу можна визначити, правду людина каже чи бреше.

— Кажіть: "Мене звати Лариса", — звертається до жінки. Та повторює і тисне піднятою рукою на його руку. — Мене звати Вікторія, — просить повторити лікар. Жінка повторює, а рука перестає слухатися. Отже, це неправда.

— Я хочу бути здоровою.

Рука ослаблюється. Знов неправда.

— Не хочете, підсвідомо не хочете, — коментує Галушко. — Хвороба потрібна моєму тілу для привернення уваги. Ларисина рука не слухається — отже, не для того. — Хвороба потрібна моєму тілу для відпочинку, — просить повторити лікар. Жінка промовляє — рука знов має силу. — Ось для чого вам хвороба! — Галушко просить пацієнтку розповісти про спосіб життя. Радить удень спати чи лежати годину-дві.

Потім пропонує сісти на стільчик. Ставить напроти лампу денного світла. Дає Ларисі Митюшкіній прозору пластинку зеленого кольору. Просить дивитися через неї на лампу і 15 хв. повторювати про себе: "Я хочу бути здоровою". Дістає з шафи пакети з подрібненими сушеними травами й готує суміш.

— Організм сам підказує, що в нього насправді болить, коли по-різному реагує на інформацію. М"язовий сигнал — це і є відповідь. Можу й з німими працювати. Зазвичай не питаю діагноз. Кінезіологів діагнози не цікавлять.

Галушко каже, що кінезіологія розглядає людину у фізичному та енергетичному планах. Адже людина сформована не лише із суглобів, м"язів та кісток. Вона має емоції та енергію. А хвороби з"являються від певного способу життя та мислення.

— Більшість людей хоче болячку змести, а звичні устої залишити. Але вони не будуть здоровими, якщо не зміняться. Треба відмовитися від якихось звичок, продуктів, поведінки.

Він каже, що нинішня медицина носить симптоматичний характер. Болить голова — лікують головний біль. А на все інше не звертають уваги. Такі підходи зайшли в тупик.

Іван Галушко призначає лікування за східною медициною — аюрведою. За цією теорією люди поділяються на три типи. Їм відповідають кольори: ватта — синій, пітта — зелений, капха — червоний. Людям кожного з них одні продукти можна їсти, інші не бажано. До якого типу належить людина, Галушко визначає так: кладе на очі кольорові пластинки й перевіряє м"язи руки. На який колір рука ослаблюється, до такого типу належить людина.

— Тип — це генетичний спадок. Він не змінюється протягом життя. А людський організм як машина. Кожен тип двигуна має отримати своє паливо — їжу. Якщо не те їстиме — хворітиме, — пояснює чоловік.

Лікування Галушко призначає на півтора-два місяці. Потім людина приходить знову, лікар тестує пацієнта через м"язи. Дивиться, які зміни відбулися. Запевняє, що хворі почуваються краще вже після першого місяця. Прийом кінезіолога коштує 100 грн.

Кінезіологія допомагає відновити сон і вилікувати гастрит

Кінезіологія — спосіб діагностики та лікування хвороб. Інструмент, яким користується лікар, — це м"язи пацієнта. Вони "розповідають" про фізичний і емоційний стан людини, "підказують", що є причиною недуги та як її лікувати. Цей метод допомагає позбутися головних болів, запаморочення, гастритів, холециститів, відновити сон, нормалізувати тиск, підвищити потенцію, позбутися безпліддя та міжхребетних гриж.

Зараз ви читаєте новину «Іван Галушко визначає хворобу за тонусом м'язів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі