пʼятниця, 01 квітня 2011 03:00

Інститут сімейної медицини: "І лелека завітає до вашої оселі..."

Відтворення подібного собі завжди було однією з базових потреб усього сущого. Проте сьогодні маємо безліч перешкод на шляху до цієї мети. Подружнє безпліддя — один із найнеприємніших "подарунків" людству XX ст. Саме на цей період припадає бурхливий сплеск проблеми безпліддя.

Сучасна репродуктологія визначає 22 чинники, які впливають на дозрівання яйцеклітини та сперматозоїда та особливостей їх злучення. Сучасний алгоритм підготовки подружньої пари до запліднення відтворили й в столичному Інституті сімейної медицини. Лише реальне дотримання цього алгоритму дозволяє сподіватися на успіх.

На першому етапі проводиться ретельний інфекційно-запальний скрінінґ. Навіть часті застудні захворювання у жінки можуть призвести до трубної непрохідності. Окрему нішу займають хвороби статевої розбещеності. Вони можуть мати фатальні наслідки для майбутніх батьків. Лише комплексна санація статевої системи, запроваджена в Інституті сімейної медицини, дозволяє отримати шанси на поновлення репродуктивної функції.

На другому етапі відбувається перевірка прохідності маточних труб та анатомічних вад у чоловіків, найпоширенішою із яких є варикоцеле — варикоз вен яєчка.

Третій етап пов'язаний із корекцією гормонального дзеркала та дозріванням сперматозоїда і яйцеклітини. У складних випадках на допомогу андрологу та гінекологу приходять допоміжні репродуктивні технології — "запліднення в пробірці". Правильна підготовка пари до запліднення вдвічі підвищує шанси народити здорову дитину.

Ретельне дотримання рекомендацій фахівців Інституту сімейної медицини, довіра та терпіння — і лелека обов'язково завітає до вашої оселі.

Ярослав Олегович Мірошников,

директор МЦ "Інститут сімейної медицини".

Отримати консультацію провідних фахівців, пройти обстеження та лікування можна за адресою: Київ, вул. Німанська, 6.

тел. 0(44) 528 07 70

www.family-health.com.ua

Інститут сімейної медицини: "І лелека завітає до вашої оселі..."
Зараз ви читаєте новину «Інститут сімейної медицини: "І лелека завітає до вашої оселі..."». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі