четвер, 03 квітня 2008 19:05

Індійські мильні горіхи допомагають хворим на псоріаз і нейродерміти

"До вас звертаються кияни Віра Миколаївна та Микола Іванович Рудницькі. Нашу увагу привернула замітка про індійські мильні горіхи у п"ятничному номері газети від 21 березня 2008 року. Для нас це цікава та цінна інформація. Підкажіть, де можна купити ці горіхи".

Мильні горіхи, що допомагають хворим на псоріаз і нейродерміти, зацікавили і Тетяну Коловсік із села Яворівка Піщанського району на Вінниччині.

— Не чула, щоб в Україні їх десь продавали. Я привожу мильні горіхи або передаю експрес-поштою з Німеччини своїй мамі до Києва, — розповідає киянка 31-річна Світлана Юделевич. Вона часто буває у Лейпцигу.

Індійські мильні горіхи можна замовити у Світлани та її матері Ольги Жулавської за тел.: 8 (067) 379 84 54, 8 (044) 295 45 91. Із Києва товар передають автобусом.

Кілограмовий пакет коштує 192 грн. Його вистачає на рік для сім"ї з чотирьох осіб, якщо використовувати двічі-тричі на тиждень. Горіхи містять речовину сапонін, що розчиняє жир, бруд і не викликає алергії. Окрім лікування, ними також миють посуд і перуть.

Зараз ви читаєте новину «Індійські мильні горіхи допомагають хворим на псоріаз і нейродерміти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі