четвер, 24 травня 2007 18:17

Хворим на рак треба лікуватися уночі

Автор: фото: Вікторія ЛЕВЧУК
  Параска Борей з села Черниця, що в Корецькому районі на Рівненщині, вилікувалася від раку яєчників за допомогою методики Миколи Климчука. За півроку лікування вона змогла встати з ліжка
Параска Борей з села Черниця, що в Корецькому районі на Рівненщині, вилікувалася від раку яєчників за допомогою методики Миколи Климчука. За півроку лікування вона змогла встати з ліжка

Жителька села Черниця, що в Корецькому районі на Рівненщині, 64-річна Параска Борей вилікувалася від раку за допомогою методики Миколи Климчука. 20 років тому він  позбавився від раку кишечнику й розробив систему лікування онконедуг. Жінка захворіла на рак яєчників. Лікарі зафіксували четверту стадію. Нині Борей здорова, усе робить по хаті й на городі.

— Десять років тому ми поповозили маму по лікарнях — із районної її направили в Рівненський онкодиспансер. Уже надію втрачали, — каже 35-річна донька Галина Климук. — Лікарі зібрали консиліум, хотіли робити операцію. Але через низький гемоглобін у мами сумнівалися, чи вона не зійде кров"ю. Мама плакали, казали, що хочуть помирати вдома. То я з невісток із сусіднього Крилова повернулася її догледіти.

Чоловік Параски Кіндрат прочитав вирізку з місцевої районної газети з розповіддю про народного лікаря Миколу Климчука й повіз дружину до Корця. Климчук призначив жінці лікування — кислу дієту, оцтові ванни й таблетки метронідазолу.

— Готувала мамі все на пару. Солодкого й смаженого їй не давали, намагалися й самі не їсти, — каже Галина Климук. — Мама пила тільки нагідкову й часникову воду, свячену воду, відвар із соснових гілок. Їла квашені овочі, лимони, капусту, часом по шматочку сала з часником і житнім хлібом. Як їй хотілося солодкого, ви не уявляєте! А на лимони вона вже дивитися не могла. То я їй сік вичавлювала й розводила водою.

За півроку лікування Параска Борей уперше сама підвелася з ліжка й сіла з ріднею за різдвяний стіл.

— На Великдень мама вже в церкву пішли, — веде далі донька. — Сусіди бачили її лежачу, то аж за голову взялися. Ми до Климчука потім їздили, дякували, що підняв маму на ноги. Він мені дерево в садку показував — на корі грибок виводить. То там, де пігулками присипав, грибок всох. Пояснював, що так і в людському організмі.

64-річний Микола Климчук відстоює теорію, що рак — це грибок, а не вірус, як вважає офіційна медицина. Підтвердження такої теорії лікар знайшов у книзі російського хіміка Тамари Свищевої. Основний постулат Климчука — хворий на рак має лікуватися вночі, а вдень відпочивати. Лікар пояснює це тим, що уночі грибок активно розвивається. Радить хворому засмагати на сонці по 10–15 хв через кожні півтори години. І застерігає: фізична праця зводить лікування нанівець.

Таблетки треба ковтати, не розжовуючи

— Для кожного хворого своя методика, але для всіх стадій раку однакова, — каже Климчук. — Краще, звісно, лікувати на ранній. Наприклад, Парасці Борей я радив робити сидячі компреси — помічні при захворюванні органів тазу. На м"який стілець треба покласти клейонку, на нього рушник, складений у два-три шари. Збризкувати теплим розчином для компресу і сідати голим тілом.

Розчин готується так: 2–3 дні в 0,5 л оцту настоювати 10 зубців часнику, 15 пігулок аспірину, 4 ст. ложки полину, 4 чайні ложки чистотілу, 0,5 чайної ложки мідного купоросу, 2 чайні ложки лимонної кислоти. Компреси до хворого місця раджу прикладати по 3–8 разів за вечір, тримати від трьох до десяти хвилин.

Кожні 20–30 хвилин слід окислювати організм хворого — з"їдати шматок лимона, квашені овочі, фрукти й пити квас із них, радить лікар.

Паралельно з лікувальним харчуванням варто пити антигрибкові таблетки, каже Микола Климчук. Ефективним при захворюванні на рак цілитель вважає трихопол. Три дні слід вживати по три пігулки (0,25 г) трихополу тричі на день — о 15-й, 20-й та 24-й годині. Четвертого дня треба пити тричі по 1 таблетці в ті ж години. Далі зробити перерву на 2–3 вечори. У цей період вживати відвар — 5 ст. ложок соснових голок 15–20 хв. кип"ятити в 0,5 л води, остудити. Згодом знову повторити 30-пігулковий курс. Потрібно випити по 30 пігулок сім разів з перервами у 2–3 дні.

— Має значення, як вживаєш пігулки, — каже Микола Климчук. — Таблетки треба ковтати, не розжовуючи, й запивати не менше ніж ста грамами часникового відвару. Для цього потрібно зварити в літрі води 1–1,5 головки часнику. Настоювати 3–4 години.

Для одужання, окрім часникової, добре пити освячену воду й відвар із нагідок. Від звичайної води, а особливо від компотів, киселів і соків слід відмовитися.

— Усім хворим, які звертаються до мене, раджу увечері протягом місяця приймати оцтові ванни, — каже Микола Климчук. — У 40-літровій каструлі розведіть водою 6–8 літрів оцту, підігрійте до 40–45 градусів і приймайте ванну протягом 10–20 хвилин, доки вода тепла. Якщо є необхідність, варто двічі-тричі на день робити спринцювання, клізми або полоскати рот відварами часнику, нагідок, акації.

При набряках варто використовувати мазь "Троксигель". А рідним хворого Климчук радить замовляти у церкві молебень "Про здоров"я хворого" з водоосвяченням.

Корисно щодня з"їдати головку часнику

Хворий на рак має дотримуватися дієти. Микола Климчук радить перейти на кислу їжу — капусняк, розсольник, щавлевий борщ та із червоного буряка з додаванням оцту. Щодня корисно з"їдати головку часнику, їсти сире сало, квашені овочі, лимони, червоний буряк, квасолю. Можна пити по 2–3 сирих курячих яєць в день, їсти житній і пшеничний хліб та по 1–2 чайних ложки внутрішнього свинячого жиру.
Відмовитися від здоби, вареників, пельменів. Не можна пити алкоголю, вживати маринованих овочів, ковбас, молокопродуктів. Заборонені смажені й солодкі страви.
— Лікування хвороби — то боротьба, тут відступати не можна, — каже Климчук. — Якщо хворий через виразку шлунка не може їсти лимонів, нехай частіше робить ванни чи обтирання.

Зараз ви читаєте новину «Хворим на рак треба лікуватися уночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі