пʼятниця, 18 жовтня 2019 05:11

Хворим на артроз допоможе процедура ортоплазма

Автор: ФОТО надане Клінікою ”Ортомед Просперітас”
  Під час процедури ортоплазми в суглоб вводять збагачену тромбоцитами плазму. Курс складається з трьох–п’яти ін'єкцій
Під час процедури ортоплазми в суглоб вводять збагачену тромбоцитами плазму. Курс складається з трьох–п’яти ін'єкцій

— Біль у колінах — найперша ознака артрозу. Лікарі в один голос казали мені, що з хворобою треба змиритися. А біль знімати пігулками. Однак за порадою подруги вирішила звернутися в клініку "Ортомед Просперітас", — говорить 50-річна Олена Іващенко. Пройшла курс ортоплазми в лікувально-діагностичному центрі "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

— Після консультації й огляду фахівці призначили процедуру ортоплазми. Відчула полегшення після першого сеансу.

Ортоплазма — дієвий метод лікування хворих із патологією опорно-рухового апарату. Її застосовують при артрозах, артритах, подагрі, остеохондрозі, переломах і міжхребцевих грижах. Курс складається з трьох–п'яти ін'єкцій. Метод до­зволений для пацієнтів старших 16 років. Ін'єкції призначають із проміжками три–десять днів. Ефект від лікування зберігається до десяти місяців. При складних формах захворювання курс треба повторювати.

— Із вени хворого беремо необхідну кількість крові. За допомогою центрифуги виділяємо збагачену тромбоцитами плазму. Її вводимо в постраждалий суглоб. Клітини сполучної тканини посилено виробляють колаген, еластин і гіалуронову кислоту — речовини, що відповідають за міцність і цілісність хрящів, — каже 37-річний Сергій Петрик, керівник центру "Ортомед Просперітас".

Після курсу ортоплазми в Олени Іващенко зник біль і хруст у колінах.

— Перестала відчувати скованість у рухах, зникла припухлість на колінах. Хатні справи стала робити швидше і легше. Вся родина радіє за мене. Добре, що в Полтаві є клініка, яка допомагає людям із проб­лемами опорно-рухового апарату, — додає Олена Володимирівна.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а.

Тел.: 0(532) 58 03 08, 0(66) 285 25 48, 0(67) 186 55 70. Із послугами медзакладу можна ознайомитися:

www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Хворим на артроз допоможе процедура ортоплазма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі