понеділок, 19 лютого 2007 15:24

Хронічні хвороби лікують віршами

Автор: фото: Олександра СУБОТІНА
  Олександр Філатович показує вірші-цифрони, які потрібно прочитати, щоб відновити кровообіг у судинах серця
Олександр Філатович показує вірші-цифрони, які потрібно прочитати, щоб відновити кровообіг у судинах серця

У київському Медичному центрі Живого Слова до кабінету лікаря — черга. Записуватися на прийом треба за місяць.

Невисока чорнява жінка з довгою косою за записом шістнадцята. Вона прийшла сюди вдруге.

— Маю проблеми із щитовидкою, — каже киянка Наталія, 41 рік. — Лікарі виписують багато таблеток. Але так я псую собі інші органи. Тому вирішила спробувати полікуватися словом.

Із кабінету лікаря виходить повна жінка.

— Я все життя заїкалася через проблеми з хребтом, — каже голосно. — Жодні логопеди не допомагали. А тепер мені краще.

Директор центру Олександр Філатович, 46 років, має свою теорію виникнення хронічних недуг.

— Людина складається із трьох частин: плоть — фізичне тіло, душа — тонке тіло та дух — вогняне тіло. Усі хвороби спочатку фіксуються на вогняному тілі, потім на тонкому.

Так триває кілька місяців. Якщо людина за цей час усвідомить, що живе неправильно (цікавиться лише матеріальним) і виправиться, хвороби можна уникнути. Інакше — вона перейде у фізичне тіло.

— Гострі хвороби — це попередження для пацієнта. Якщо він його ігнорує, недуга переходить у хронічну форму. Починає руйнуватися фізичне тіло: виникає біль, проявляються супутні хвороби, порушується обмін речовин.

Олександр Володимирович 13 років працював терапевтом на Вінниччині. Дійшов висновку — традиційні лікарі не можуть вилікувати хворобу, бо борються із наслідками, а не із причиною недуги.

— Найчастіше приходять літні люди з хворобами хребта, серцево-судинної системи, судин головного мозку чи шлунково-кишкового тракту. Зазвичай вони вже лікувалися в медичних закладах, дехто навіть має інвалідність.

Лікар пояснює, що оглядає їх як інформотерапевт. За відповідями та поведінкою пацієнта робить висновки про недугу.

Жінка за півтора місяця позбулася трофічних виразок на гомілках

— Хворобу лікують півтора місяця, — каже медик. — Щодня пацієнт годину читає спеціальні тексти.

Їх Філатович розробив сам. Назвав "Живе слово". Складаються вони із цифронів — 33 вірші на кожну цифру від 1 до 25. І ще 8 віршів із позначкою 100. Інший вид лікувальних віршів — звукони — для кожної літери українського алфавіту. Наприклад, вірш для літери Г звучить так:

Головне Око

Голос глобальний

Огранка

Місто — держава

Гавань Господня!

Для відновлення нормальної роботи серця треба прочитати 69 віршів-цифронів і 44 вірші-звукони в певній послідовності. А також вірш на кожну літеру свого прізвища, ім"я та по батькові.

— Спочатку хворі відчувають загострення недуги: нудота, температура піднімається, кидає то в жар, то в холод, — пояснює Філатович процес одужання. — Це перший етап, коли в організмі знищується інформаційний бруд.

За кілька днів настає другий — відновлення. Людина почувається, як до хвороби. Наче помолодшала на 20–30 років.

— Маю 68-річну пацієнтку, в якої після лікування відновився гормональний баланс та функція яєчників. Хоч клімакс у неї почався 18 років тому, знову пішли "місячні", — розказує медик.

Інша жінка за півтора місяця позбулася трофічних виразок на гомілках. Хоча до цього 8 років не могла їх вилікувати.

— Тут нема чому дивуватися, — каже Олександр Володимирович. — Коли людина читає чисті живі слова, вони витісняють і стирають інформаційний бруд, який і є захворюванням. Відновлюється функціонування всіх органів і систем — і пацієнт знову здоровий.





Як знайти

Олександр Філатович приймає пацієнтів у Медичному центрі Живого Слова на  проспекті Героїв Сталінграда, 11а, кв. 183 в Києві. Записатися на прийом можна за тел. 8 (044) 410 77 50.

Класична література може зцілювати

Луцький медик Олександр Харченко стверджує, що хвороби виникають через засмічену мову. Ламаючи рідну мову, людина ламає тіло.
— Земля крутиться в космосі, й це створює вібрацію, як і колесо автомобіля, що їде, — каже Харченко. — У кожній країні ця вібрація своя. Тому французи говорять у ніс, італійці — дуже швидко, а британці ковтають слова.
Пояснює, наша вимова залежить від роботи мовних м"язів, язика та поєднаної з черепом під"язикової кістки. Якщо порушити природний процес передачі інформації від цієї кісточки до м"язів, людина підхоплює недугу.
— Підтвердження своїм спостереженням я знайшов у китайців, — розповідає чоловік. — Вони називали язик другим серцем. А тибетці й індійці довели, що діабет — це проблема кривомовності.
Діабетикам медик радить послухати свою мову через диктофон і виміряти рівень цукру в крові. А щоб його стабілізувати, пропонує читати класику: Івана Франка, Лесю Українку чи Івана Котляревського.

Зараз ви читаєте новину «Хронічні хвороби лікують віршами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі