четвер, 28 лютого 2008 19:19

Грип лікують електромагнітними променями

51-річний менеджер Михайло Ковальчук із міста Кременчук на Полтавщині у січні цього року застудився. Його прихопив бронхіт.

— Три дні сильно кашляв, із носа текло, була висока температура. Удома пив липові чаї та вітаміни, — розповідає чоловік. — Бачу, що нічого не допомагає. Звернувся до приватної клініки "Вікома". Там прописали лікування біорезонансним апаратом.

На віруси діє електромагнітне та інфрачервоне випромінювання апарата мікрохвильової резонансної терапії — "Lanta-Z". Ним лікують інфекційні захворювання, викликані паразитами.

— Чоловік прийшов до мене із хрипами в бронхах і герпесом на губах. Я порекомендувала йому пройти 10 сеансів, — каже лікар-терапевт лікувально-діагностичного центру "Вікома" Інна Барська, 39 років.

Михайлові вистачило семи разів.

— Уже після п"ятого хвороба де й поділася. Та про всяк випадок ще двічі сходив, — говорить Ковальчук. — Це я вже другий раз так лікуюся. Рік тому нежить у мене щез після двох сеансів.

Апарат "Lanta-Z" використовують для боротьби з вірусами, глистами, грибками, кліщами. Є програма загальної дії для профілактики захворювань.

— Кожен об"єкт має своє енергетичне поле. Збудники різних хвороб — теж. Ми порушуємо енергетичний портрет цих мікроорганізмів, — пояснює головний лікар центру "Вікома" Леонід Воробйов.

У 45-річної Лариси Волошинської півроку потому лікарі виявили кольпіт. Запалення слизової оболонки піхви виникло через грибки — кандіди. За 10 процедур біорезонансним апаратом жінка одужала.

— У період епідемії грипу в нас найбільше пацієнтів. Людина пройде кілька сеансів — і здорова, — каже медсестра Лариса Башинська.

Після процедури можлива інтоксикація. Організми гинуть і продукти розпаду потрапляють у кров. У цей період бажано випивати до півтора літра очищеної чи слабомінералізованої води на день. Не вживати алкоголю.

Апарат протипоказаний вагітним, хворим із новоутвореннями, порушеннями у згортанні крові, епілептикам, людям у стані гострого психічного збудження чи сп"яніння. Вартість одного сеансу для дорослого — 15 грн, для дітей — 10.

Зараз ви читаєте новину «Грип лікують електромагнітними променями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі