понеділок, 30 липня 2007 15:34

Гомеопатичні краплі очистили легені

Пенсіонерка Ганна Меер, 65 років, із села Корсунівка Лохвицького району Полтавської області вилікувала хронічний бронхіт гомеопатичними краплями. Про них дізналася з газети.

— Я давно хворіла на хронічний бронхіт з астматичними проявами, — розповідає жінка. — Тільки застуджуся або грип — одразу запалення бронхів, задихаюся і кашель по півтора-два місяці. Ні уколи, ні парафін, ні гірчичники не допомагали.

Три роки тому жінка в газеті прочитала про атму — краплі на основі трав. Їх виробляє австрійська фірма "Біттнер". Каже, у сільській аптеці таких не було, тому просила дітей вислати з Дніпропетровської області.

— Як випила баночку, кашель і астматичні напади пройшли, — пригадує Ганна Меер. — За три роки вже чотири такі випила. Сама стала рідше хворіти і рідних лікую.

Лікарі пояснюють це тим, що жінка почистила легені й астматичні напади минулися. Але такі швидкі результати будуть не у всіх.

— Бронхи пенсіонерки були весь час забиті мокротою через хронічний бронхіт, — пояснює Олександра Козар, 52 роки, лікар-алерголог Мукачівської центральної районної лікарні Закарпатської області. — У складі атми є бузина, яка має відхаркувальну дію. Коли бронхи очистилися, жінці стало легше дихати.

Інші трави у суміші зменшують кашель, знімають задуху, страх перед нападами, поліпшують самопочуття і працездатність. Однак, щоб зупинити напади астми, потрібно поєднувати і трави, і ліки.

Зараз ви читаєте новину «Гомеопатичні краплі очистили легені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі