понеділок, 16 квітня 2018 05:06

Геморой може переродитися в рак

  Тетяна ­Павлівна ­Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг
Тетяна ­Павлівна ­Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг

— Ніколи не любила супів і салатів, їла всухом'ятку. Заробила геморой, — каже 54-річна Марина Курочкіна з Броварів на Київщині. — Почалися запори й болі. У животі булькало. Мала цю недугу 10 років. Ставила свічки. Помагало ненадовго.

Три роки тому почала застосовувати ­трави.

— Мене врятувала від геморою травниця Тетяна Павлівна Радіонова, — каже. — Потім і кишківник перестав здуватися й булькати. Теж допомогли її цілющі трав'яні збори. Вони врятували від моїх болячок.

— За статистикою Міністерства охорони здоров'я, геморой здатний переродитися в ракову пухлину вже через два-чотири роки, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Це відбувається в одному випадку з трьох. За п'ять років імовірність появи раку підвищується до 65–70 відсотків. Семеро з 10 хворих на геморой можуть отримати ракову пухлину. Недуга з неприємної і не дуже небезпечної за останнє століття перетворилася на одну зі смертельних. Тому не затягуйте, а позбавляйтеся від неї.

Мій натуральний комплекс від геморою ефективний навіть у запущених випадках. Покращення маєте відчути буквально після першої процедури. Сверблячка, кровотеча, болі та інші неприємні відчуття зникають. Ви нормально ходите в туалет. Якщо геморой спровокували запори, пропоную мій збір із цілющих трав і коренів від коліту. Він знімає запалення в кишківнику, налагоджує його роботу, має проносний ефект. Кишківник працюватиме, як годинник. За умови виконання всіх моїх рекомендацій — результат практично 100-відсотковий. Що раніше почнете боротися з гемороєм, то швидше його позбудетеся. Свої засоби я надсилаю поштою. Багато корисної інформації про геморой та інші недуги ви знайдете у моїй книжці "Встань над болем своїм". Вона не замінить вам мої засоби від геморою. Але хто поінформований, той озброєний. Замовляйте натуральні трав'яні засоби від геморою, а також книжку "Встань над болем своїм" у мене.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі і дають відмінний результат.

Зверну­тися до Тетяни ­Павлівни Радіонової по до­помогу, ­замовити її ­засоби і книжку "Встань над болем ­своїм" ­можна за тел.:

0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Геморой може переродитися в рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі