пʼятниця, 28 січня 2011 04:00

Дмитро Наріца лікує хребет за допомогою цілющого гелю

У кабінеті лікаря народної та нетрадиційної медицини Дмитра Наріци, 72 роки, на прийомі вінничанин 41-річний Валерій Житник. Звернувся після неодноразового відвідування спеціалістів-вертебрологів.

— Послєдні три роки в мене постоянно боліла спина. Думав, просто на роботі устаю, бо робота грузчика нелегка, — розповідає Валерій. — А тоді вже так припекло, що по ночам перестав спати. Жінка сказала, щоб ішов по лікарях, бо це не діло так мучитися. Зразу направили на аналізи, знімки, томографію. Пішов до спеціаліста по позвоночніку, то він з мене інваліда зробив. Сказав з роботи розщитатися, бо скоро і ходити не зможу. Тяжче кілограма щоб нічого не підіймав, і так далі. Я кажу: "Допоможіть мені, щоб міг робити опять. Я здоровий чолов'яга. Мені просто спину треба трохи підлічити".

Дмитро Андрійович водить руками по спині пацієнта, не торкаючись тіла. Зразу вказує на проблематичні ділянки:

— Там, де є запалення, відчуваю додатковий потік повітря чи енергії. Вони відрізняються одне від одного, тому можу визначити, що тут грижа, а там просто остеохондроз. Призначаю лікування масажем, спеціальними ваннами та гелем "Д. Кавілін", який я сам розробив.

Розглядає результати обстежень. Вони підтверджують діагноз цілителя — міжхребцеві грижі та компресійний перелом поперекової частини хребта. Починає робити масаж Валерієві Житнику за допомогою гелю "Д. Кавілін".

— Гель зроблений на основі меду. Має глибинну дію на рівні капілярів та процесів обміну речовин. Допоможе при хворобах не тільки хребта, — пальцями ретельно розтирає суміш по всій спині. — Там, де є ущільнення, потрібно проводити агресивний масаж, добре натискаючи. В області гриж та перелому просто легенько втираємо гель.

Ділянки тіла з ущільненнями червоніють.

— О, пішов процес, кровообіг добре запрацював, — накладає бинти на частину спини, де робив масаж. Удома радить робити такий масаж на ніч після залмановських ванн, до яких треба додавати спеціальну рідину. На бинти слід накладати целофан і замотуватися. — Лягаєте спати. Зранку все змиваєте, але без мила, щоб гель залишався у порах. Тоді він буде продовжувати свою дію протягом дня. Звісно, потрібно і поберегтися. Краще на час лікування взяти відпустку. Проводьте лікування протягом місяця, потім прийдете на огляд.

У черзі чекає 48-річна Ганна Мідяна з Вінниці. Говорить, кілька разів приходить на прийом до Наріци:

— Лікую тут усе. І цукровий діабет, й остеохондроз, і тромбофлебіт. Вдома теж проводжу процедури. Подобається, як проводить масаж Дмитро Андрійович. Після нього якась бадьорість з'являється. Відчувається тепло від його рук. Мені здається, що не тільки його гель лікує, але й він сам.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Наріца лікує хребет за допомогою цілющого гелю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі