понеділок, 24 березня 2008 15:09

Цибуля допоможе схуднути

Французькі жінки стрункі, бо люблять життя і вміють цінувати смак їжі. У цьому переконана французька журналістка Мірей Гальяно, авторка книги "Чому француженки не гладшають".

— У 19 років я по обміну поїхала вчитися до Америки. За кілька років із худорлявого підлітка стала товстенькою дівчиною, — розповідає жінка. — Батько сказав, що я схожа на мішок картоплі. А сімейний лікар порадив перейти на французьку кухню.

Мірей Гальяно повернулася до нормальної ваги. Для гарної фігури вона рекомендує не їсти напівфабрикатів, хліба, замінити гарнір овочами, щодня випивати  дві упаковки йогуртів і вживати багато цибулі. Цей овоч покращує обмін речовин, виводить з організму зайву воду, і за 48 год. людина худне на 2 кг.

— Раджу взяти кілограм молодої цибулі. Відрізати лише білі пагінці та настояти їх на літрі кип"яченої води 20 хвилин. Цю рідину треба пити два дні — по стакану кожні дві години. Якщо набридне вода, заправте білі частини цибулі оливковою олією, спеціями та лимонним соком і їжте.

Гальяно критикує фітнес. Каже, його краще замінити пішохідними прогулянками. І відмовитися від ліфтів. Підйом по сходах — це найкраще тренування для м"язів ніг і сідниць.

Зараз ви читаєте новину «Цибуля допоможе схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі