середа, 29 вересня 2010 02:26

Борсуковий жир помічний при застуді

Київська студентка Соломія Щур, 21 рік, у період епідемії вірусних захворювань п"є борсуковий жир. Вона ніколи не хворіла на грип, лише раз мала застуду.

— Борсуковий жир мама давала мені десь з року, — розповідає. — В родині усі його п"ємо. Раніше батькам його привозили із Росії, а тепер без проблем можна купити в аптеці. Я беру капсулами, бо рідиною дуже противний на смак. Від жиру у мене красиве волосся, шкіра та нігті.

Він повністю засвоюється в крові, містить вітаміни А, В, кератин, фолієву кислоту. Посилює білковий обмін, покращує імунітет і кровообіг.

— Жир помічний тим, хто має проблеми зі шкірою, органами травлення, нирками, легенями. З нього роблять маски від зморщок, — каже 47-річний Володимир Чукарєв, столичний лікар-гомеопат. — Прийом чистого жиру чи ліків на його основі протипоказаний при недугах підшлункової залози, печінки і жовчовивідних шляхів. Не рекомендують ліків дітям до 6 років.

Корисними є також риб"ячий, ведмежий, козячий, тюленячий жири. Їх п"ють для покращення зору, травлення, очищення судин, при депресії та серцевих захворюваннях.

Зараз ви читаєте новину «Борсуковий жир помічний при застуді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі