понеділок, 26 листопада 2007 17:13

Біоенергетик Ніна Лазарук лікує руками

Автор: фото: Вікторія ЦИМБАЛІСТА
  4-річній Тетяні Івашків із Івано-Франківська торік в обласній лікарні поставили діагноз — хронічний лімфаденіт. Ніна Лазарук намагається енергією рук вилікувати збільшені лімфатичні вузли дитини
4-річній Тетяні Івашків із Івано-Франківська торік в обласній лікарні поставили діагноз — хронічний лімфаденіт. Ніна Лазарук намагається енергією рук вилікувати збільшені лімфатичні вузли дитини

64-річна Ніна Лазарук із Івано-Франківська працювала стоматологом у поліклініці "Радіозаводу". 19 років тому вона почала відчувати руками людські хвороби. Нині лікує за допомогою біополя.

Марія Винничук, 54 роки, працює санітаркою в Івано-Франківському обласному пологовому будинку. Торік у жінки почалися кровотечі. Боліло внизу живота. У лікарні їй поставили діагноз — фібріома матки. Медики наполягали на видаленні органу.

— Я не вірила, що мені ще щось допоможе, — каже Марія, — втрачала багато крові. Мені приписували таблетки і процедури — нічого не допомагало. Але йти на операцію було страшно. Я виховую двох онуків. На кого я мала їх покинути?

Колега порадила Винничук піти до біоенергетика Ніни Лазарук. Сказала, що вона допомогла її дочці від безпліддя. Цілителька обстежила Марію. Встановила причину кровотечі. У жінки виявилася не фібріома, а загострений запальний процес внутрішніх статевих органів. Наступного дня призначила  лікування.

— Коли я прийшла до Ніни Григорівни наступного дня, в мене знову була сильна кровотеча. Вона підійшла до мене і провела руками внизу живота. Я відчула, як кров у мені стягується з кожним рухом її руки. За кілька хвилин кровотеча припинилася, — розповідає Марія Винничук.

За два тижні Винничук прийшла на повторний огляд до своєї лікарки. Виявилося, що вона одужала.

У нетрадиційній медицині метод лікування, що практикує Ніна Лазарук, називається "біофорес". Жінка ж називає себе біоенергетиком. За допомогою свого біоструму вона може впливати на хворі органи.

Цей дар Ніні Григорівні допомогла розкрити її подруга й колега Вікторія. 1988 року вона повернулася з курсів цілительки, що лікує руками, Джуни (Євгенії Давіташвілі). Вона тоді проводила заняття в Києві. Вікторія у своїй стоматологічній клініці вирішила провести експеримент над колегами. Садила на стілець дівчат і проводила над ними руками. Коли провела над Ніною, відчула особливу енергію.

За кілька хвилин кровотеча припинилася

— Наступного дня в коридорі клініки якомусь чоловікові стало погано. Віта прибігла до мене і кричала: "Ходім зі мною, зіб"єм йому тиск!" У нього був тиск 210. Я стала з одного боку, подруга з іншого, провели над чоловіком руками згори донизу. За кілька хвилин тиск впав до 160, — розповідає Ніна Григорівна.

Сеанси жінка проводить у себе вдома. У кімнаті, де Лазарук приймає пацієнтів, висить вишитий образ. Щоразу перед лікуванням вона молиться.

— Коли я проводжу рукою біля хворого місця, відчуваю наче якесь провалля. Коли в людини пісок або каміння в нирках, я відчуваю, ніби по моїй долоні провели наждачним папером, — пояснює цілителька.

Ніна Лазарук лікує хронічні запальні процеси, безпліддя, імпотенцію, виразки, туберкульоз, хвороби голови та внутрішніх органів. Не піддаються лікуванню, за методикою біофоресу, лише онко- та психічні захворювання.

— Був дуже тяжкий випадок минулої зими. Молодий чоловік — йому було років 35 — із Калуша, прийшов до мене з каверною легень. (Каверна — порожнина, що виникає при туберкульозі, коли руйнується тканина легень. — "ГПУ"). Його відправляли на операцію, мали відрізати частину лівої легені. Я провела над ним кілька сеансів. Паралельно чоловік обслідувався в лікарні. Кожного разу було помітно, як каверна зменшується. За місяць він одужав.

У Лазарук є ліцензія Київського центру нетрадиційної медицини на право лікування. За кожен сеанс Ніна Григорівна бере 20 грн. Кількість відвідувань визначає залежно від захворювання — від 6 до 10. Найтяжче, каже біоенергетик, лікуються хронічні запалення.

Зараз ви читаєте новину «Біоенергетик Ніна Лазарук лікує руками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі