четвер, 19 серпня 2021 05:05

Безсимптомний простатит загрожує втратою потенції

  Тетяна ­Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна ­Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг

— Про свій простатит дізнався випадково. Планував їхати на роботу за кордон і мав перевірити стан здоров'я. На огляді шокували діагнозом, — каже 43-річний Олександр із Києва. Прізвища не вказує.

— Бувало, поколювало в ділянці малого таза. Але то списував на перевантаження організму в спортзалі. Іноді мав труднощі із сечовипусканням, — продовжує Олександр. — Коли почув про простатит, одразу став шукати, як його позбутися. Бо знаю, що сильно б'є по потенції.

При цій недузі збільшується простата і тисне на сечовий міхур. Тоді порушується сечовипускання, у виділеннях може з'явитися кров. Простатит виникає через пере­охолодження або бактеріальну атаку. Найчастіше проявляється при ослабленому імунітеті. У найбільшій небезпеці чоловіки за 40 років.

— Дружина вичитала, що добре при простатиті помагають засоби з цілющих рослин. Замовила такі у травниці Тетяни Павлівни Радіонової. Після курсу обстеження показало, що простата повернулася до норми. І поколювання у паху більше не турбували, сечовипускання налагодилося.

— Друга назва простатиту — "мовчазна недуга", бо часто може проходити непомітно, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Навіть ті ознаки, які вказують на її наявність — болі в ділянці малого таза й геніталіях, порушення сечовипускання, зниження ерекції — рідко виникають одночасно. Тому чоловіки дізнаються про проблему, коли вона вже в гострій фазі. Тоді ризикують ще й втратити потенцію.

У запущених випадках через постійне запалення простати може виникнути аденома — доброякісна пухлина.

— Аби до цього не допустити, раджу одразу застосовувати мій трав'яний цілющий комплекс від простатиту. До нього входять бальзам і мазь для заднього проходу. А також "Еліксир молодості для чоловіків". Ці засоби швидко усувають запалення простати, позбавляють болю. Нормалізують кровообіг, відновлюють ушкоджені тканини. Комплекс вирішує проблеми сечовипускання. А "Еліксир молодості для чоловіків" покращує потенцію, сприяє виробленню чоловічого гормону — тестостерону. Всі мої засоби не містять хімічних складників, тому не мають побічних дій, не шкодять печінці.

Цілющі засоби від простатиту, для поліпшення потенції та від інших недуг Тетяна Павлівна Радіонова відправляє поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової.

www.travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Інстаграм tetiana_pavlovna_radionova

Зараз ви читаєте новину «Безсимптомний простатит загрожує втратою потенції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі