пʼятниця, 08 жовтня 2010 02:22

Атеросклероз та гіпертонія виліковні!

Україна посідає перше місце в Європі за смертністю внаслідок серцево-судинних захворювань, - каже фітотерапевт Вікторія Зубрицька. - Гіпертонічну хворобу діагностовано в 10 мільйонів українців. Щорічно наші лікарі рятують 50 тисяч жертв гострого інфаркту міокарда та 120 тисяч пацієнтів у стані інсульту. Втім, атеросклероз, гіпертонія виліковні. Різні методики оздоровлення та застосування натуральних, у першу чергу трав'яних, препаратів здатні протягом кількох місяців суттєво зменшити прояви атеросклерозу. Артеріальний тиск при цьому нормалізується, - пояснює Зубрицька. Одним із перших ворогів людей, що страждають на серцево-судинні захворювання, є холестерин. Він утворюється в організмі через неправильне харчування та шкідливі звички.

- Розщепити та вивести шкідливу речовину з організму людини допоможе екстракт стевії, часник, а також поліненасичені жирні кислоти омега-3 й омега-6, що містяться в нерафінованих оліях холодного віджиму - оливковій, лляній, кунжутній, гарбузовій, пшеничній, вівсяній, кедровій, - розповідає Вікторія Миколаївна.

- Щоденне вживання цих продуктів дозволить прочистити судини та запобігти тромбоутворенню. Обов'язковими мають стати щоденні прогулянки на свіжому повітрі двічі на день по 30 хвилин, за можливості біг, плавання, велосипед, танці.

Вікторія Зубрицька пропонує програму на основі фітопрепаратів для нормалізації тиску та очищення судин. Програма розрахована на 90 днів. Повторювати кожні три місяці протягом двох років.

Перший етап - олія "Аннушка" по чайній ложці тричі на день за 30 хвилин до їжі. Стевії екстракт чайну ложку (або вербена 20 крапель) двічі на день під час їжі.

Другий етап - Омега-3віт або на вибір Есенціале Ойл, Вітал Плюс, Олія Енотери по капсулі два-три рази на день після їжі. Лецитин по  столовій ложці на день під час їжі.

Третій етап - Атеролекс або Нейростронг чи Колестіна по капсулі тричі на день. Ренсепт по таблетці тричі на день після їжі. Венатол капсула двічі на день під час їжі. Контролюємо тиск, за необхідності приймаємо Тензинорм.

На кожному етапі раціонально харчуємося та робимо фізичні вправи. П'ємо чай зі стевією замість цукру. Щоденно їмо по одному-два зубці часнику.

 

Адреси наших аптек та замовлення на сайті www.zelena-apteka.com.ua  Консультації за тел: 0 (412) 46 73 25, 0 (63) 420 53 51.

Зараз ви читаєте новину «Атеросклероз та гіпертонія виліковні!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі