четвер, 21 лютого 2008 15:24

Аплікаціями з глини лікують пухлини

Надія Івашків, 66 років, із села Старий Милятин Буського району Львівщини збирає народні рецепти лікування. У газеті прочитала, що батьки не знають, як вилікувати пухлину голови в дитини. Жінка прислала свій рецепт.

— Я його вже випробувала. Так лікувала однорічну дитину, яка мала пухлину на шиї. Після аплікацій із глини вона зменшилася, — розповідає жінка. — Пізніше лікар у Львівському ОХМАТДИТі сказав, щоб батьки більше ту дитину не привозили на огляд. Значить помогло.

Надія Іванівна для аплікацій радити брати милятинську глину. Її треба розвести до густоти сметани свяченою водою або розсолом квашеної капусти, або водою кімнатної температури з додаванням столової ложки оцту та відвару чистотілу.

— Суміш треба настояти дві-три години, — радить Надія. —  Наносити на хворе місце площею до двох сантиметрів. Як підсохне, змити теплою водою. Курс лікування 12 днів.

Зараз ви читаєте новину «Аплікаціями з глини лікують пухлини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі