понеділок, 28 грудня 2015 07:05

Алкоголь гальмує секс у новорічну ніч

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

— На свята хочеться романтики, а виходить якесь свинство: п'ємо та об'їдаємось, — каже киянка Анжела Оксамитна, 28 років, — Не виходить ні сексу нормального, ні розмови душевної, лишається лише втома і роздратування.

— Новорічна ніч — не найкращий час для сексуальних втіх. З повним шлунком ще й напідпитку хіба до пристрасного кохання? — говорить столичний гастроентеролог Владислав Омельченко, 48 років. — Після застілля може з'явитися ще й біль у животі, блювання, діарея, підвищення температури. Коли чергуємо, цілу добу такі виклики фіксуємо.

Переїдати не можна, бо кров прилине до шлунка, а треба, щоб наповнила мозок і статеві органи, розповідає уролог-андролог Володимир Назаренко, 42 роки:

— Якість сексу залежить від дози алкоголю. ­Велика його гальмує. Вечеря має бути легка — морепродукти, овочі, фрукти червоного кольору. На десерт підійде фруктовий салат із медом й ­горіхами, заправлений йогуртом і тертим шоколадом.

Від довгого сидіння за столом застоюється кров в статевих органах. Порухайтесь, подихайте свіжим повітрям, а після прогулянки лягайте вдвох під ковдру і грійтеся.

Зараз ви читаєте новину «Алкоголь гальмує секс у новорічну ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі