пʼятниця, 26 серпня 2011 06:15

Алергія виникає після гепатиту

Столичний гомеопат 43-річний Олег Дідевич лікує алергію. П'ять років тому до нього звернулася жінка, яку вкривали пухирі й висип від чашки гарячого напою. Раніше вона намагалася позбутися теплової алергії в багатьох клініках Німеччини. Після курсу гомеопатії пацієнтка забула про недугу.

— Алергію завжди провокує хронічне запалення внутрішніх органів. Помітив це за 10 років практики, — говорить Олег Володимирович. — Ця недуга щороку молодіє, з'являються нові форми. Я не визначаю, яка речовина провокує алергію. Шукаю її причину.

Дідевич лікує реакції через оздоровлення внутрішніх органів. Має власну теорію виникнення алергії. Вважає, її причини — в хронічних запальних процесах у печінці, жовчовивідних шляхах, підшлунковій та кишечнику. Алергію також можуть зумовити глисти.

— Багато алергетиків помітили, що якщо вони дотримуються дієти та проводять чистки, то прояви хвороби зменшуються або зникають взагалі. Будь-яке запалення не буває без участі інфекції. У медицині все, чия назва закінчується на "ит" — панкреатит, холецистит, гепатит, коліт, — це запалення. Медицина зайшла в глухий кут, бо не вдається розробити ефективні антибіотики. Мікроорганізми пристосовуються швидше, ніж винаходять ліки.

Каже, у генах людини записана інформація мільйонів років еволюції. Так само й механізми саморегуляції. Але із харчами в організм потрапляють шкідливі речовини, які порушують цей механізм.

— В організмі кожної людини існують сотні видів інфекцій, які є умовно патогенною флорою. Ці мікроорганізми зазвичай корисні. Наприклад, кишкова паличка допомагає перетравлювати клітковину і виробляє вітаміни. На умовно патогенну флору організм постійно виробляє антитіла. Це стимулює імунітет. Якщо через збій саморегуляція порушується, умовно патогенна флора стає шкідливою. Тоді починається бурхлива імунна реакція. Й алергію може спровокувати будь-що.

Олег Дідевич добирає пацієнтам гомеопатичні препарати. Гомеопатія відновлює нормальну роботу органів, і вони знищують патогенну мікрофлору. Алергія минає сама.

Ярослав Чонка, 60 років, головний лікар Української алергологічної лікарні:

— Кожен десятий із нас має алергію в тих чи інших проявах, а отже — потенційний астматик. Алергетиків більшає через тотальну хімізацію нашого життя і в побуті, і в їжі. Масу проблем здоров'ю додала й Чорнобильська катастрофа. За 30 років роботи я переконався, що найефективніший метод лікування алергії та бронхозахворювань без медикаментів — спелеотерапія. Це лікування у соляних шахтах, які, на жаль, зараз закриті. У 80–85 відсотків дорослих після 20–24-денного курсу спелеотерапії настає стійка ремісія, хвороба не тривожить пацієнта. У дітей іще кращі результати, у 90–95 відсотків випадків цілковите одужання. Секрет у тому, що солотвинська сіль унікальна за хімічним складом, дуже чиста, без домішок. У повітрі шахт уп'ятеро разів менше мікроорганізмів, ніж в операційній. Хворий вдихає мікроскопічні частинки солі, які глибоко проникають у дихальні шляхи. На своєму шляху сіль убиває мікроорганізми у вогнищах інфекції, тобто діє бактерицидно. А також розріджує мокротиння, яке хворий після кількох сеансів відкашлює, тобто дихальні шляхи очищуються. Чудово відновлюється імунітет.

Зараз ви читаєте новину «Алергія виникає після гепатиту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі