понеділок, 31 березня 2008 14:24

Які ліки від алергії можна вживати водіям

Британська компанія "Мілі" випустила таблетки та сироп від алергії "Фрібріс". Їх рекомендують при ринітах, алергічному кон"юнктивіті, кропивниці та дерматитах.

— Це третє покоління ліків від алергії, — розповідає представник компанії Ольга Заяць. — "Фрібріс" блокує білок, який викликає напади, сповільнює дію алергенів та знімає запалення.

Виробники стверджують, що засіб не викликає сонливості — можна вживати водіям за кермом. Таблетки не заборонено приймати натщесерце, разом із жирною їжею та запивати соками.

— Це аналог дезлоротадину й еріусу. Але в нас його ще нема, — пояснює Олександра Козар, 52 роки, лікар-алерголог мукачівської районної лікарні на Закарпатті. —  Перевага цих препаратів — у швидкості дії. За 20–30 хвилин таблетки вже працюють. Старіші ліки годину всмоктувалися.

Пігулки допомагають від різних видів алергії.

— Їх можна давати малюкам із двох років, — додає алерголог. — Для дорослих ліків багато, можна підібрати, а от із дітьми бувають проблеми.

Зараз ви читаєте новину «Які ліки від алергії можна вживати водіям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі