понеділок, 30 березня 2020 07:00

25 квітня погіршиться епідемічна ситуація

Медичний гороскоп на квітень

1–2 Запишіться до стоматолога. Вдалим буде лікування і протезування зубів. Час позбавитися зайвої ваги. Відмовляйтеся від висококалорійних страв. Але не голодуйте.

3–4 Подбайте про печінку. Відмовтеся від тваринних жирів, смаженого й копченого. Не використовуйте гострих приправ. Можливі збої в роботі гормональної системи. З'явиться схильність до неконтрольованих емоцій.

5–6 Нагадають про себе захворювання шлунково-кишкового тракту. Не змінюйте режиму харчування. Відмовтеся від екзотичних страв. Підвищенню тонусу сприятиме масаж стоп.

7–8 Місяць уповні. Варто розпочати лікування хронічних риніту та гаймориту. Добре пройдуть операції по видаленню поліпів. Бережіть нирки від холоду. Відмовтеся від алкоголю. Корисна буде безсольова дієта.

9–10 Зросте можливість зачати дитину. Попереджайте небажану вагітність. Частіше траплятимуться випадки зараження грибковою інфекцією. Не провокуйте загострення циститу.

11–12 Доглядайте за шкірою рук і обличчя. Проведіть глибоке очищення. Робіть масаж і підживлювальні маски. Сходіть до сауни. Видалення мозолів відкладіть. Лікуйте застарілий кашель.

13–14 Уваги потребуватиме опорно-руховий апарат. Не допускайте прогресування сколіозу. Укріплюйте м'язи спини. Слідкуйте за поставою. Погіршиться самопочуття хворих із низьким тиском.

15–17 Не піднімайте важкого, аби уникнути защемлення нервових закінчень. Знижуйте навантаження на нервову систему. Знаходьте більше позитивних емоцій.

18–19 Намагайтеся не проводити багато часу на ногах. Нагадає про себе варикозне розширення вен. Попереджайте появу набряків. Відпочивайте, піднявши ноги. Фізичні навантаження можуть викликати носову кровотечу.

20–22 Дні підвищеного травматизму. Рухайтеся обережно. Падіння супроводжуватимуться переломами й вивихами суглобів. Будьте уважні на кухні. Частіше траплятимуться побутові опіки. Непокоїтиме головний біль.

23–24 Молодик. Знижуватиметься рівень гемоглобіну в крові. Повноцінно харчуйтеся. Хворим на анемію слід пролікуватися. Швидко втомлюватимуться від роботи очі.

25–27 Найбільш складні дні місяця. Погіршиться епідемічна обстановка. Різко зросте кількість хворих на вірусну інфекцію. Підтримайте імунітет. Загострюватимуться серцево-судинні захворювання. Контролюйте тиск.

28–30 Час загартовувати організм. Сприяйте повноцінній циркуляції крові. Більше рухайтеся. Обмежте прийом фармпрепаратів. Не переїдайте.

Зараз ви читаєте новину «25 квітня погіршиться епідемічна ситуація». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі