понеділок, 01 лютого 2016 07:55

20 лютого бережіть очі від травмування

Медичний гороскоп на лютий

1–2 Збільшується можливість завагітніти. Остерігайтеся захворювань, що передаються статевим шляхом. Не робіть абортів. Час зайнятися профілактикою захворювань верхніх дихальних шляхів.

3–4 Організм буде чутливий до змін атмосферного тиску. Хворим на стенокардію необхідно стежити за самопочуттям. Майте ліки під рукою. Не вживайте тонізуючих препаратів і напоїв.

5–6 Різкі рухи можуть призвести до зміщення хребців у попереку і защемлення нервових закінчень. Не бажано переносити важкі речі. ­Можуть непокоїти ревматичні болі. Візит до стоматолога краще відкласти.

7–8 Молодик. Найкращий ­період для профілактики загострення серцево-­судинних захворювань. Час зміцнювати нервову систему. Не переймайтеся через дрібні життєві неприємності.

9–10 Найбільш вразливим місцем будуть ступні. Не час видаляти мозолі й нарости на ногах. Обирайте зручне взуття. Походіть босоніж. Прислухайтеся до порад лікарів.

11–13 Непокоїтиме головний біль. Мозку бракуватиме кисню. Через це можна знепритомніти. Не допускайте травм голови. Вдалий час для початку курсу лікування органів видільної системи.

14–15 Надмірне напруження голосових зв'язок призведе до втрати ­голосу. Говоріть тихіше. Відкладіть проведення операцій на горлі. Загострюються хвороби щитовидної залози. Не розпочинайте прийом гормонів.

16–17 Слабким місцем буде дихальна система. Частіше бувайте на свіжому повітрі. Вирушайте на природу. ­Погіршується епідемічна обстановка. Якомога менше часу проводьте в натовпі. Не відвідуйте інфекційних хворих.

18–19 Не змінюйте звичного раціону харчування. Уникайте експериментів зі стравами. Найвразливішим місцем буде шлунок. Час провести профілактику загострення остеохондрозу. Розминайте колінні суглоби. Більше рухайтеся.

20–22 Повня. Не проводьте біля комп'ютера чи перед екраном телевізора цілий день. Непокоїтиме зниження гостроти зору. Бережіть очі від травмування. Варто потурбуватися про укріплення нервової системи. Більше часу присвячуйте активному відпочинку.

23–24 Уповільнюється робота кишківника. Загострюється геморой. Попереджайте розвиток закрепів. Не бажано вирушати в далекі мандрівки. Акліматизація минатиме важко. Остерігайтеся харчових отруєнь. Не пийте сирої води.

25–27 Непокоїтиме підвищена втомлюваність. Приділіть увагу догляду за шкірою обличчя. Видалення вугрів довірте косметологу. Не допускайте знежирення шкіри рук. Можлива поява тріщин. Погіршується стан здоров'я урологічних хворих.

28–29 Остерігайтеся вуличних тварин. Не дражніть домашніх котів і собак. Вони можуть нанести травми. ­Добре обробляйте поверхню рани. Є небезпека зараження крові. У лежачих хворих може підвищитися температура.

Зараз ви читаєте новину «20 лютого бережіть очі від травмування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі