пʼятниця, 29 квітня 2011 03:15

16 травня загостриться слух

01 — Підвищиться артеріальний тиск, не перевантажуйте себе. Сходіть до косметолога, почистіть шкіру. Можливий вугровий висип.

02–04 Молодик. Бережіть голосові зв'язки, говоріть тихо. Уникайте переохолоджувати горло. Сходіть до гінеколога. Не робіть аборт.

05–06 Зволожуйте та провітрюйте приміщення, брак кисню дасться взнаки. Погіршується капілярне кровопостачання, тому руки й ноги мерзнутимуть. Рухайтеся, прийміть перед сном теплу ванну.

07–09 Відвідайте басейн, сауну, лазню. Пийте відвари цілющих трав, їжте мед. Активізується процес виведення шлаків. Підвищується  здатність до запліднення.

10–11 Обмежуйте себе в харчуванні, але не голодуйте. Почніть курс антицелюлітного масажу. Не навантажуйтесь, бо шкодите серцю.

12–13 Погіршується перистальтика кишківника. Схильним до запорів людям слід перейти на легку їжу. Носіть зручне взуття, зробіть масаж стоп і ванну для ніг.

14–15 Додаткового догляду потребуватиме шкіра обличчя. Корисними будуть живильні маски. Стрижку чи фарбування волосся відкладіть.

16–17 Місяць уповні — найважчі дні. Наростатиме тривога. Непокоїтиме порушення сну. Намагайтеся уникати стресових ситуацій. Загострюються слух і нюх. Гучна музика та різкі запахи дратуватимуть оточення.

18–19 Не перевантажуйте печінку, погіршується відтік жовчі. Ретельно мийте руки — побільшає хворих на вірусний гепатит. Час для профілактики бронхо-легеневих захворювань. Провітрюйте приміщення.

20–21 Відкладіть похід до стоматолога. Зубна емаль стає крихкішою. Протезування зубів мине з ускладненнями. Вдалий час для лікування гастриту і виразки шлунка.

22–24 Підвищується ламкість судин, з'являтимуться синці. Знижується гострота зору. Подбайте про достатнє освітлення робочого місця. Не сидіть увесь час за комп'ютером.

25–26 Дні зміцнення здоров'я. Розпочинайте курс лікування травами, обливанням прохолодною водою. Довіряйте інтуїції. Добрий час для діагностики, вона буде точною.

27–29 Бажано відкласти планові операції. Наркоз погано переноситимете. Остерігайтеся харчових отруєнь. Пильнуйте на дорозі — зростає аварійність.

30–31 Проведіть ці дні на природі. Більше часу приділяйте фізичній праці. Не варто видаляти родимки чи нарости на тілі, можуть бути ускладнення.

Зараз ви читаєте новину «16 травня загостриться слух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі