понеділок, 04 січня 2021 00:51

14 січня загостриться радикуліт

МЕДИЧНИЙ ГОРОСКОП НА СІЧЕНЬ

1–2 Боріться із зайвою вагою. Менше їжте, але не голодуйте. Пройдіть курс антицелюлітного масажу. Не перевантажуйтесь під час занять спортом, це позначиться на роботі серця.

3–4 Погіршується перистальтика кишечника. Схильним до закрепів людям слід перейти на полегшене харчування. Не ігноруйте біль у ділянці апендикса. Носіть зручне взуття. Масаж стоп і ванночки для ніг допоможуть зняти втому.

5–6 Доглядайте шкіру обличчя. Використовуйте живильні маски. Захистіть руки від води й мийних засобів. Не стрижіть і не фарбуйте волосся.

7–9 Підвищена тривожність порушить сон. Попийте заспокійливі. Уникайте стресу. Загострюються слух і нюх. Гучна музика й різкі запахи дратуватимуть оточення.

10–11 Зростає ламкість судин. Легко з'являтимуться синці. Рухайтеся обережно. Знижується гострота зору. Подбайте про освітлення робочого місця. Не проводьте цілі дні перед монітором.

12–13 Молодик. Нагадають про себе давні травми суглобів і кісток. Запобігайте повторному ушкодженню. Не варто видаляти родимки чи нарости на тілі. Можуть бути ускладнення.

14–15 Загострюються радикуліт та невралгії. Погіршується гнучкість хребта. Невдалий рух може защемити нервові закінчення між хребцями. Зверніться до мануального терапевта. Не провокуйте появу нежитю.

16–17 Відкладіть планові операції. Погано переноситимете наркоз. Перевіряйте термін реалізації продуктів і їхню сумісність. Остерігайтеся харчових отруєнь. Зростає аварійність на дорогах.

18–20 Підвищуватиметься артеріальний тиск. Зменшіть фізичні навантаження. Уваги потребуватиме проблемна шкіра. Яскравіше проявиться вугровий висип. Очищення обличчя довірте косметологу.

21–22 Бережіть голосові зв'язки. Розмовляйте тихо, не переохолоджуйте горло. Запобігайте появі ангіни. Підтримайте імунітет. Проконсультуйтеся в гінеколога. Робити аборти не бажано.

23–25 Не сидіть довго в душному приміщенні. Важко витримати нестачу кисню. Зволожуйте повітря. Погіршується капілярне кровопостачання. Руки й ноги мерзнутимуть. Більше рухайтеся. Погрійтеся перед сном у теплій ванні.

26–27 Відвідайте басейн, сауну, лазню. Пийте відвари цілющих трав. Їжте мед. Активізується виведення шлаків. Зростає плодючість організму. Слід запобігати небажаній вагітності.

28–29 Місяць уповні. Підвищується артеріальний тиск. Відкладіть візит до стоматолога. Протезування зубів пройде з ускладненнями.

30–31 Не перевантажуйте печінку. Погіршується відтік жовчі. Загостриться жовчокам'яна хвороба. Частіше мийте руки. Зростає кількість хворих на вірусний гепатит. Займіться профілактикою бронхо-легеневих недуг. Частіше провітрюйте.

Зараз ви читаєте новину «14 січня загостриться радикуліт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі