Ексклюзиви
четвер, 30 грудня 2010 00:45

13 січня говоріть тихо

01–02 Розвивайте гнучкість суглобів. Знайдіть час для ранкової пробіжки. Погіршиться прохідність жовчних протоків. Знижуйте навантаження на печінку. Віддавайте перевагу овочевим стравам.

03–05 Молодик супроводжуватиметься сонячним затемненням. Бережіть очі від травм і не перевантажуйтеся фізично. Особливо вразливою цими днями буде серцево-судинна система.

06–07 Стимулюйте повноцінний відтік крові з вен. Відпочивайте, піднявши ноги на стілець. Частіше турбуватимуть судоми, особливо у воді.

08–10 Не варто переохолоджувати ноги, сидіти на холодному — можете спровокувати цистит. Відмовтеся від солодкого і здоби.

11–12 Цими днями необхідно дотримуватися міри в усьому. Організм гостро реагуватиме на зміни атмосферного тиску. Загострюватимуться хвороби. Частішими будуть напади головного болю. Попийте зранку заспокійливе.

13–15 Нагадає про себе хронічний фарингіт. Бережіть голосові зв'язки, говоріть тихо. Хірургічне втручання в ділянці горла краще відкласти. Запишіться на прийом до гінеколога.

16–17 Відмовтеся від куріння в цей день. Не тягайте важких речей — можливі вивихи та розтягнення зв'язок. Більше ходіть пішки.

18–19 Місяць уповні. Виключайте з раціону спеції, вони подразнюють слизову шлунка. Операції в ділянці грудей і процедури з корекції зору краще відкласти. Сходіть до стоматолога.

20–21 Займіться укріпленням нервової системи, частіше робіть перерви в роботі. Так ви запобігатимете загостренню серцево-судинних захворювань.

22–23 Не перевантажуйте шлунка, можливі закрепи. Особливо ретельного догляду потребуватимуть лежачі хворі. Проведіть профілактику пролежнів і застійних явищ в організмі.

24–25 Період ускладнення урологічних захворювань. Хворим слід суворо дотримуватися порад лікаря. Утримуйтеся від вживання алкоголю. Відкладіть проведення косметичних операцій. Час позбавитися вугрів.

26–27 Підвищується плодючість організму, можлива незапланована вагітність. Добре лікувати верхні дихальні шляхи і починати загартовування.

28–30 Вчасно відпочивайте — збільшується ламкість кровоносних судин і підвищується ризик внутрішніх крововиливів.

31 Остерігайтеся падінь. Частіше траплятимуться переломи кісток і травми зв'язок. Не час розпочинати курси масажу. Потурбуйтеся про зручне положення спини під час роботи. Добрі результати дасть лікування гастриту.

Зараз ви читаєте новину «13 січня говоріть тихо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути