Трави оздоровлюють простату і налагоджують сечовипускання

Автор: фото надала Тетяна Радіонова
  Тетяна ­Павлівна Радіонова виготовляє натуральні ­трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна ­Павлівна Радіонова виготовляє натуральні ­трав’яні засоби від різних недуг

— Ледь не втратив роботу через простатит, — каже 46-річний Андрій Карвацький з Тернополя. Працює водієм рейсового автобуса. — Став часто бігати в туалет, мусив непланово зупинятися в дорозі. Не встигав за графіком рейсу, тому пасажири й поскаржилася керівництву. Це додало стресу, й простатит ще більше став допікати.

При гострій формі порушується сечовипускання. Чоловіки відчувають постійне наповнення сечового міхура, особливо часто позиви в туалет виникають вночі. З часом додається біль у промежині та яєчках.

— Довго ще мучився б, якби дружина не замовила в Тетяни Павлівни Радіонової трав'яні засоби від простатиту. За кілька днів прийому відчув полегшення. А після цілого курсу сечовипускання нормалізувалося, — додає Карвацький.

— Якщо чоловік переносить недугу на ногах, не звертаючись по допомогу, за три-шість місяців простатит переходить у хронічну фазу, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — З'являються незворотні зміни у простаті. Передміхурова залоза збільшується, й підвищується ймовірність гострого запалення. Проблеми слід позбутися одразу. Інакше порушення періодично нагадуватимуть про себе болем при сечовипусканні.

Запущений простатит призводить до імпотенції. Часто стає причиною розвитку аденоми — доброякісної пухлини.

— Чоловіки схильні терпіти біль до останнього. Але ця мужність недоречна при простатиті. Як тільки є найменші прояви недуги, треба братися за боротьбу. Раджу застосовувати мої натуральні засоби із цілющих трав і коріння. Вони виготовлені без хімії чи інших шкідливих складників, тому не спричиняють побічних ефектів.

У комплекс від простатиту входять мазь і бальзам, який потрібно пити. А також "Еліксир молодості для чоловіків". Засоби Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє за старовинною сімейною рецептурою. Довели ефективність протягом кількох десятиліть.

— Цілющі трави знімають запалення простати й відновлюють її роботу. Зменшують біль у промежині, яєчках. Спеціальний склад комплексу нормалізує гормони й оздоровлює організм. А "Еліксир молодості для чоловіків" покращує потенцію.

Замовлення Тетяна Павлівна Радіонова відправляє поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової www.travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Трави оздоровлюють простату і налагоджують сечовипускання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі