Березовий сік допомагає протистояти інфекціям

— Березовий сік містить органічні кислоти, мікро- та мікроелементи, які відновлять сили організму після зимового авітамінозу, — говорить 39-річний Андрій Горбась, натуропат із Миколаєва.

Напій допомагає покращити обмін речовин, роботу печінки та шлунку. Сприяє активному виробленню ферментів для нормального травлення і боротьби із закрепами. Тонізує нервову систему та підсилює імунітет. Це засіб для полегшення стану при ревматизмі, радикуліті, артриті та бронхіті. Також напій поповнює запас мінеральних солей, які людина втрачає при потовиділенні.

— Різка зміна погоди викликає перепади тиску. Регулярний прийом березового соку перед їжею нормалізує стан, — додає Горбась. — Напій корисний і дітям, і дорослим.

Сік краще пити свіжим або розмороженим. Консервований втрачає вітаміни, бо піддається термічній обробці. Вживати його потрібно по склянці тричі на день за пів години до їжі. Так напій підвищує тонус і допомагає протистояти інфекціям. Заборонений березовий сік людям із виразкою шлунка і сечокам'яною хворобою.

Зараз ви читаєте новину «Березовий сік допомагає протистояти інфекціям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі