неділя, 23 жовтня 2016 13:32

Учені пояснили, чому люди закохуються з першого погляду

Учені пояснили, чому люди  закохуються з першого погляду

Учені довели, що кохання з першого погляду дійсно існує. Після численних досліджень цієї теми, пояснили, як саме і чому відбувається цей процес, пише "Ліза".

"У мозку майбутнього закоханого при зоровому контакті з об'єктом кохання відбувається звичайна реакція на "подразник" - активізуються 12 часток головного мозку, що провокує вироблення цілого ряду гормонів, серед них адреналін, що викликає тремтіння в колінах. Цей процес займає не більше 5 мілісекунд", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 речей, які допоможуть зберегти кохання на відстані

Чому відбувається така бурхлива реакція — думки вчених розходяться. Існує теорія, за якою ми закохуємося, підсвідомо визначивши генетичну сумісність з партнером для продовження роду. Інша версія - ми шукаємо в партнерові риси, схожі з нашими власними. Одна з найпоширеніших теорій - підсвідомо ми шукаємо партнера, схожого на батька.

Однак така раптова закоханість — дуже швидко минає. Хоча може стати гарною базою для створення міцних стосунків.

Аби не занапастити свій шлюб, влаштовуйте час від часу сюрпризи чоловікові. Але підходьте до цього обережно, аби не злякати коханого.

Зараз ви читаєте новину «Учені пояснили, чому люди закохуються з першого погляду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі