пʼятниця, 29 грудня 2017 12:45

Топ-6 гучних розлучень 2017 року
6

Армен Джигарханян і Віталіна Цимбалюк-Романовська
Фото: Комсомольская правда
Анна Сєдокова і Артем Комаров
Віталій Козловський та Раміна Есхакзай
Роман Абрамович і Дарина Жукова
Олександр Онищенко та Меліта Фабечіч

2017 рік був багатим на гучні розлучення. Gazeta.ua пропонує згадати знаменитостей, які цього року розлучилися.

1. Армен Джигарханян і Віталіна Цимбалюк-Романовська

"Віталіна повела себе мерзенно. На моїх очах вона перетворилася на монстра", - розповів 88-річний Армен Джигарханян про свою колишню дружину, молодшу за нього на 44 роки Віталіну Цимбалюк-Романовську. Розлучився з нею 27 листопада.

Джигарханян і Цимбалюк-Романовська прожили в шлюбі 2 роки. За цей час жінка оформила на себе все майно чоловіка. За місяць до розлучення зняла з його банківського рахунку 4 млн руб. - майже 1,5 млн грн.

Армен Джигарханян раніше двічі був одружений. З акторкою Аллою Ванновською прожив 6 років. Розлучився через психічні відхилення у дружини. За кілька років вона померла в психлікарні. Їхня дочка Олена померла в 23 роки - в авто задихнулася від чадного газу. Шлюб актора з вчителькою Тетяною Власовою тривав 40 років. Її сина Степана від попереднього шлюбу Джигарханян усиновив.

2. Анна Сєдокова і Артем Комаров

Автор: ukr.media
  Анна Сєдокова і Артем Комаров
Анна Сєдокова і Артем Комаров

2017-го року Анна Сєдокова розлучилася з цивільним чоловіком - російським бізнесменом Артемом Комаровим. У травні народила від нього сина Гектора. "Коханий не поділяв моїх поглядів на творчість і не вірив у мене. А я не хочу 99 відсотків свого часу витрачати на те, щоб комусь щось доводити - я не ідіотка, а талановита артистка", - поділилася співачка.

Раніше Сєдокова двічі була заміжня. Вперше одружилася з футболістом Валентином Белькевичем. Жили разом 2 роки. Має від нього дочку 12-річну Аліну. Другим її чоловіком став бізнесмен Максим Чернявський. У них є спільна донька Моніка, 6 років.

3. Віталій Козловський та Раміна Есхакзай

Автор: Glamurchik - tochka.net
  Віталій Козловський та Раміна Есхакзай
Віталій Козловський та Раміна Есхакзай

Співак Віталій Козловскій розірвав заручини з Раміною Есхакзай. Пропозицію зробив цього року на свій день народження 6 березня. Були у стосунках більше року. Про розлад у парі повідомила в соцмережі Раміна. "Це складне рішення прийняла я. Причиною стала моя неготовність до створення сім'ї. Причина не в зрадах", - поділилася. Козловський після розриву з нареченою виклав фото себе повністю оголеного. У пості докладно написав, яку дівчину він шукає.

Аби стати дівчиною Віталія, треба бути ніжною, господарською, відповідальною та освіченою. А вік - від 22 до 40.

4. Роман Абрамович і Дарина Жукова

Автор: Look.tm
  Роман Абрамович і Дарина Жукова
Роман Абрамович і Дарина Жукова

10 років російський мільярдер Роман Абрамович прожив в шлюбі з дизайнером Дариною Жуковою. У них двоє спільних дітей: син Аарон і дочка Лея. Розлучилися в серпні.

Пара познайомилася 2005-го на вечірці в Барселоні. Одружилися за два роки. Разом створили Центр сучасної культури "Гараж" у Москві і культурний центр у Санкт-Петербурзі.

Розлучилися, бо Абрамович закрутив роман із примою-балериною Маріїнського театру Діаною Вишневою, кажуть. До шлюбу з Жуковою був одружений на стюардесі Ірині Маландін. Після розлучення віддав їй $4,5 млрд, чотири вілли в Великобританії, дві квартири в Лондоні і замок у Франції.

5. Олександр Онищенко та Меліта Фабечіч

Автор: ukr.media
  Олександр Онищенко та Меліта Фабечіч
Олександр Онищенко та Меліта Фабечіч

Восени нардеп-утікач Олександр Онищенко розлучився з хорватською моделлю Мелітою Фабечіч. Таємно заручився з нею в лютому 2016-го.

Олександр і Меліта познайомилися торік у Дубаї. За кілька тижнів розписалися. Вінчалися в Києві.

Раніше Онищенко був одружений на моделі Ксенії Кузьменко. Має від неї сина Олександра. Крутив роман з моделлю Сніжаною Онопко і гімнасткою Ганною Безсоновою.

6. Ігор Сєчін і Ольга Рожкова

Автор: Axar.Az
  Ігор Сєчин і Ольга Рожкова.
Ігор Сєчин і Ольга Рожкова.

У листопаді стало відомо, що від глави російської державної компанії Роснєфть Ігоря Сєчіна пішла молода дружина. Ольга кинула чоловіка заради італійського гонщика Франческо Провенцано. У подружжя є спільна дочка Варвара. Сєчину 7 вересня виповнилося 57 років. Ольга молодша за нього на 25 років. Вони одружилися 2011 року. Жінка працювала в апараті уряду Росії. Звідти перейшла в Газпромбанк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зрада - це ознака, що шлюб закінчився" - Діана Клочко

Для Ігоря Сєчіна, який входить до першої трійки найбільш високооплачуваних російських управлінців, це був другий шлюб. Його перша дружина Марина при розлученні отримала особняк у Срібному Бору й інші об'єкти власності, зазначені Сєчіним у декларації про доходи (він тоді обіймав посаду віце-прем'єра Росії і був зобов'язаний надавати інформацію про свої активи. - Gazeta.ua). Від першого шлюбу у Ігоря Сєчіна є дочка Інга.

Дослідники Мічиганського університету дійшли висновку, що жінки подають на розлучення через небажання чоловіка змінювати поведінку і вкладатися в збереження стосунків. Жінки частіше говорять про напруженість у відносинах, ніж чоловіки. У деяких парах чоловіки практично не висловлювали невдоволення стосунками. Подібна ситуація в більшості випадків означала швидке розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Топ-6 гучних розлучень 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі