понеділок, 25 травня 2020 01:35

Що кільця можуть сказати про ваш характер

  Кільце на вказівному пальці означає приховану потребу в повазі, а на мізинці - готовність до різних сексуальних контактів.  Фото: pixabay
Кільце на вказівному пальці означає приховану потребу в повазі, а на мізинці - готовність до різних сексуальних контактів. Фото: pixabay

Те, на яких пальцях красуються улюблені кільця і з якого металу вони зроблені, може розповісти про власника більше, ніж він того хотів би.

"Якщо поглянути на активність головного мозку, можна виявити, що досить велика його частина пов'язана саме з руками, - говорить фахівець з хіромантії Джонні Фінчем, - "точніше, з тими відчуттями та інформацією, яку вони передають прямо в мозок. Також це стосується і того, як рухаються наші руки, і які кільця і на яких пальцях, ми вважаємо за краще носити найчастіше", пише marieclaire.ru.

Кільце на великому пальці

Кільце на великому пальці може означати одне: прагнення контролювати ситуацію, силу волі і впевненість у собі.

Також вибір великого пальця може означати бажання контролювати все і вся (в тому числі чоловіка і дітей). Невипадково, саме так носять кільця активісти, які хочуть змінити світ – пацифісти, феміністки і так далі.

Чому саме великий палець говорить про нашу силу і перевагу? Все просто: мільйони років тому саме формування п'ятого пальця на руці дало приматам перевагу перед іншими тваринами (лазити по деревах, хапати дрібні предмети). Тому якщо раптом ви відчуваєте хвилювання перед важливою подією, можете сміливо спробувати обдурити свій мозок і непомітно додати собі впевненості.

Кільце на вказівному пальці

Автор: pixabay
 

Традиційно вказівний палець є відображенням нас самих. Кільце на цьому пальці означає нашу приховану потребу у визнанні та повазі. Багато століть тому королі, релігійні лідери і глави таємних товариств носили свої персні (як символ влади) саме на вказівному пальці.

Кільце на середньому пальці

Середній палець умовно поділяє нашу долоню навпіл і відповідає за стабільність наших моральних засад. "Ми живемо в той час, коли традиційні цінності руйнуються, і, можливо, саме тому все більше людей носять кільця саме на цьому пальці, – розповідає Джонні Фінчем, – Це допомагає людині зв'язати всередині себе конфліктуючі сторони і визначитися зі своїми головними моральними орієнтирами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому жінки люблять взуття на високих підборах

Кільце на безіменному пальці

Традиційно ми носимо обручку саме на цьому пальці – і невипадково. В Древньому Китаї вважали, що безіменний палець незримою лінією пов'язаний з серцем (а в Стародавньому Єгипті цій "лінії" дали цілком конкретну назву – вена).

Коли ми виділяємо наш безіменний палець кільцем, ми повідомляємо, що закохані і щасливі. Причому, це може бути навіть не весільна прикраса. Сьогодні багато закоханих, але поки ще незаміжніх жінок інстинктивно носять кільця на протилежній руці (на лівій чи на правій – в залежності від культури).

Кільце на мізинці

Автор: pixabay
 

У сучасній хіромантії мізинець вважається своєрідною "антеною" людини, за допомогою якої вона спілкується з іншим світом. Причому, це може бути комунікація будь-якого роду – фізична, вербальна і навіть сексуальна.

"В багатьох культурах, наприклад, носіння кільця на мізинці означає готовність до різних сексуальних контактів", – коментує Джонні Фінчем. - "Дуже багато сексуально розкутих людей носять прикраси саме на цьому пальці. Також це стосується тих, хто багато спілкується з людьми. Наприклад, письменників або ораторів".

Носіння кільця на мізинці – це не про сексуальну розбещеність, а про загальну відкритість до експериментів і спілкування з оточуючими.

На всіх пальцях відразу

Люди, які носять по кілька кілець на кожному пальці, найчастіше виявляються особистостями "нервовими і психологічно уразливими". Згадайте, які пози приймає людина, яка опинилася в незручному становищі. Як правило, вона закриває себе руками, схрещує ноги, сильніше закутується у верхній одяг. Кільця працюють за таким же принципом: вони виступають у ролі "броні" проти ворожого світу.

Носіння великої кількості кілець також поширене серед підлітків, які отримують перші розчарування дорослого життя, а також серед представників шоу-бізнесу, що перебувають під лупою у настирливих папарацці.

Вихід тут тільки один: потихеньку знімати з себе броню самостійно. "Почніть з одного кільця за один раз, – радить фахівець, – спочатку ви відчуєте себе спустошеним і "голим", але, зрештою, це допоможе вам наростити власну шкіру".

Про що говорить ширина кільця

Автор: pixabay
 

Якщо ви раптом вибираєте собі кільце разом зі своїм партнером, можете поспостерігати за його вибором. Приміром, якщо його погляд упав на тонку золоту обручку – будьте спокійні. Це говорить про серйозність намірів.

Більш широкі, з різноманітним декором, найчастіше вибирають молоді і вільні дами. Такі екземпляри служать більше прикрасою, і тут немає ніякого символізму. А ось обручки, які не утворюють коло, а прагнуть змінити форму, або "розірвати" її, припускають формат вільного партнерства, а, отже, можуть нести неправильний сигнал.

Вибір металу (і чому він важливий)

І "розташування" на руці, і метал, з якого зроблено кільце, також здатне вплинути на наше самовідчуття. Наприклад, золото традиційно асоціюється з Аполлоном, богом Сонця – покровителем і захисником. Саме тому цей метал краще всього використовувати для виготовлення обручок. Срібні кільця - це вірні прикраси для тих, хто поставив собі довготривалу мету (будь-яку - від просування по службі до регулярних занять йогою). Носіть його на великому пальці робочої руки.

А ось якщо вам не вистачає впевненості в собі, то купіть собі кільце з олова. Цей метал історично пов'язаний з Юпітером - царем усіх богів. Таке кільце додасть вам авторитету.

Про що говорять дорогоцінні камені

Діамант в більшості культур вважається одним з найбільш "надійних" каменів - раніше вірили, що ними можна навіть нейтралізувати отрути.

Смарагд - камінь "життя" - знімає депресію, покращує сексуальне життя та зір. Опали контролюють наші емоції, в тому числі - любов і пристрасть. Рубіни, навпаки, відповідають саме за дружній характер любові. Сапфіри пов'язані зі світом мрій та натхнення, що, може, як позитивно впливати на шлюб, так і привести до непереборної духовної прірви.

З давніх-давен кільце вважалося магічним оберегом. Його мала носити, не знімаючи жінка, яка чекала на появу дитини. Коли купали малюка, в воду кидали колечко зі срібла, щоб захистити дитя від хвороб. З цією ж метою кільце клали і під подушку. Якщо дружини хотіли повернути колишні почуття або відволікти чоловіка від суперниці, виконували нехитрий обряд: дивилися на чоловіка через обручку.

Зараз ви читаєте новину «Що кільця можуть сказати про ваш характер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі