понеділок, 13 лютого 2017 13:03

Серце з льоду чи зірка з неба - назвали недешеві подарунки коханим

Усі закохані готуються святкувати День святого Валентина. Аби приємно здивувати своїх половинок вдаються до найоригінальніших ідей.

Пропонуємо 7 варіантів подарунків, які презентують на День закоханих, пише 24tv.

Зірка з неба. Сьогодні існує чимало "зоряних" агентств, що торгують небесними світилами. Варто лише вибрати сузір'я, величину зірочки і назвати її ім'ям своєї половинки. Нову назву зареєструють у спеціальному астрологічному каталозі. Але перед тим, як купувати, слід пересвідчитися, що зірка ще не зайнята та має лише буквено-цифровий код. Послуга коштує від 500 до 3 тисяч гривень. Після цього вам видадуть відповідну схему пошуку вашої зірки, сертифікат та астрономічний глосарій.

Автор: podarki.ru
 

Крижані скульптури. Серце з льоду, квітка чи лебеді запам'ятаються надовго. Можна навіть посуд з криги замовити і відчути себе героєм казки "Снігова королева". Такий подарунок дуже оригінальний, але й недешевий. Вартість крижаних скульптур стартує від півтори тисячі гривень і може сягати понад 10 тисяч. Все залежить від розмірів скульптури і складності роботи.

Автор: http://ohotanasvadbu.ru
 

Запис пісні у студії. Записати самотужки або подарувати коханій чи коханому можливість записати пісню в професійній студії. Раптом, це саме те, про що вони мріють. На студії підберуть мелодію до будь-якої пісні. Сам запис триватиме годину-півтори. Не обов'язково мати ідеальний слух і голос. Професіонали зведуть музику і слова так, що вийде, як мінімум, хіт для домашньої колекції. Коштує послуга від 600 і до понад 1 тисячі гривень.

Романтичне побачення. Можливо,банальний подарунок, але безпрограшний. Замовте столик в ресторані чи запросіть свою половинку за місто. Адже романтичне побачення не завжди означає вечерю в дорогому закладі. Це, насамперед, враження, які ви подаруєте.

Рандеву у персональному кінозалі. Кіноманам варто піти у кінотеатр, де будете лише вдвох. Обираєте фільм на свій смак — і насолоджуєтеся переглядом на великому екрані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати жінці на Валентина - 5 технічних ґаджетів до 500 грн

Прогулянка на конях чи квадроциклах. Не обов'язково вміти на них кататися. Інструктор все покаже, розкаже і підстрахує.

Масаж на двох. Для тих, хто любить розслабитися після робочого дня. Вибір таких послуг зараз дуже великий. Антистресовий – це звичний усім нам масаж шиї і плечей. Фішмасаж – це такий собі еко-пілінг в акваріумі з екзотичними рибками. Пара занурює ноги в спеціальні контейнери з водою, а рибки, легенько пощипуючи, прибирають з ніг загрубілу шкіру. Після такої приємної процедури ніжки стають гладенькими і зникає втома.

Зараз ви читаєте новину «Серце з льоду чи зірка з неба - назвали недешеві подарунки коханим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі