четвер, 01 квітня 2021 14:00

На першому побаченні можна помітити обман партнера

На першому побаченні можна помітити обман партнера
Розповіді партнера на побаченні про його прекрасне життя також сигналізують про брехню. Фото: pixabay

Дівчатам на побаченні варто приглядатися до партнера, аби зрозуміти, чи він не обманює.

Існує 3 головних сигнали, за якими можна розпізнати брехню, пише Cosmo.

Наприклад, якщо хлопець довго не погоджувався зустрітися або,навпаки, занадто хотів, щоб побачення відбулося якнайшвидше. Можливо, затягуючи, він сподівався на секс, а пришвидшував, тому що щось приховує. Про причини його поведінки слід одразу питати і дивитись на міміку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені назвали найсексуальнішу рису характеру

Ще одна ознака - його образ відрізняється від поведінки насправді. В переписці міг писати одне, а на зустрічі виявилось зовсім інше.

Розповіді партнера на побаченні про його прекрасне життя також сигналізують про брехню. Він може сказати, що або дуже втомлюється, або мало спить, або часто приймає вітаміни. Це нормально, а от вихваляння ні.

Формулу кохання розробила група американських ученых. Вони дослідили 2 тис. щасливих закоханих пар і спробували вирахувати їх "рівняння щастя". Науковці вважають, що в теорії споріднених душ є кілька обов'язкових складових і фактор часу, який визначає тривалість союзу.

Зараз ви читаєте новину «На першому побаченні можна помітити обман партнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі