пʼятниця, 27 жовтня 2017 01:37

Молодята проведуть медовий місяць в зоні АТО
4

Олександр Попов і Марина Українець
Фото: Youtube
Олександр Попов і Марина Українець
Олександр Попов і Марина Українець
Олександр Попов і Марина Українець

У Хмельницькому одружилися волонтери мистецької сотні "Гайдамаки" Олександр Попов і Марина Українець. Медовий місяць проведуть у зоні АТО. Збираються туди з черговою поїздкою.

Волонтери познайомились два роки тому під час спільної поїздки на Схід. Олександр з першого погляду закохався в Марину. Тоді він захотів зробити такі поїздки не простою передачею провіанту та речей, а й мистецькими зустрічами. За допомогою звернувся до свого друга.

"Подзвонив Віті Шайді і кажу: "Вітя, там хлопцям не тільки їжа потрібна, а й моральна підтримка. Збери колектив, співаків. Він це зробив. Я під'їжджаю грузитися, побачив її і сказав, що вона буде моя".

Автор: Youtube
  Олександр Попов і Марина Українець
Олександр Попов і Марина Українець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десантник, який пережив 13 операцій, одружився

Мистецька сотня "Гайдамаки" об'їздила позиції українських бійців вздовж усієї лінії фронту. За рік таких подорожей - Олександр таки приглянувся хмельницькій співачці Марині.

"Підкорив. Чим я навіть не знаю. Певно не можна любити за щось людину. Ти просто її любиш і все. Він найкращий. Він і добрий, і ласкавий, він справжній чоловік і я за чоловіком. За мужем".

Прізвище Українець наречена не забажала змінювати на чоловікове. Проте в планах у подружжя – збільшення волонтерської сім'ї. Також бажають відгуляти ще одне весілля просто неба на Донбас-арені.

У Дніпрі показали сімейні портрети волонтерок з бійцями АТО. Під кожною світлиною міститься інформація про обставини знайомства подружжя.

Зараз ви читаєте новину «Молодята проведуть медовий місяць в зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі