понеділок, 18 грудня 2017 08:35

Любовний гороскоп: кому 2018 року світить весілля

Любовний гороскоп: кому 2018 року світить весілля
Пари, які поберуться після 10 вересня, не знаходитимуть спільної мови і навряд чи протримаються разом довго. Фото: thoughtcatalog.com

Наступний рік буде багатим на весілля. Шлюби виявляться вдалими, якщо не планувати церемонію на осінь.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів харківський астролог Олена Максимова.

"2018 року виходити заміж краще з 12 лютого до 5 березня, з 1 по 24 квітня, від 21 травня до 12 червня, з 12 серпня по 6 вересня, - каже астролог. – Це найвдаліший період для одружень. Утриматися від шлюбний церемоній раджу в періоди з 8 до 30 березня, з 10 липня по 6 серпня, з 10 вересня до 31 грудня. Осінь 2018 року не сприятлива для заміжжя. Пари, які поберуться після 10 вересня, не знаходитимуть спільної мови і навряд чи протримаються разом довго".

Астролог склала любовний гороскоп для всіх знаків зодіаку.

"Від Овнів партнери вимагатимуть офіційної реєстрації стосунків. Вони ж віддаватимуть перевагу цивільним шлюбам, - говорить Максимова. – У Тельців гостро стоятиме питання розірвання шлюбу. Не поспішайте із рішенням. Багато уваги потребуватимуть діти. Вкладайте у них свій час і наприкінці року побачите зміни у поведінці і навчанні. Спільна турбота про нащадків також скріпить ваші стосунки з партнерами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астролог розповів, чого не можна одягати в Новий рік

Близнюкам радить брати шлюб у кінці року.

"Тоді не помилитеся із вибором. У Раків настає час вдалих шлюбів. Великі неприємності обходитимуть ваш дім стороною. Важко підуть справи у коханих і дітей. Будьте великодушними. Підтримуйте морально. Не час повчати і засуджувати", - каже Олена.

Левам шлюб варто відкласти до наступного року.

"Не слід планувати освідчення. Ризикуєте отримати відмову або побратися із партнером, який швидко розчарує, - прогнозує Максимова. - З вашого оточення зникнуть люди, які не один рік ускладнювали життя. Не втрачайте пильності і стежте, що відбувається у сім'ї. Дівам рекомендую зняти рожеві окуляри, аби не видавати бажане за реальне. У нових знайомих бачитимете лише позитив. Через це впустите у своє коло непорядних людей, готових надурити і нажитися. Втомитеся розчаровуватися. Закоханість, яка прийде влітку, стане найяскравішою у житті".

Терези будуть популярними серед представників протилежної статі.

"У вас закохуватимуться. Перестаньте набивати собі ціну. Зараз не час тягнути із відповіддю на пропозицію. Вчасно скажіть "так". Кохані будуть вашими друзями та однодумцями. Залицяльники набридатимуть Скорпіонам. Якщо хтось вам подобається, не гайте часу. Це вдалий рік, аби одружуватися і народжувати дітей", - розповідає астролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які знаки зодіаку стануть батьками 2018 року

Стрільці говоритимуть із коханими різними мовами. Їм не час планувати весілля.

"Навіть цивільні шлюби швидко розчарують. Важко звикатимете до характеру партнера та його звичок. У Козерогів непросто складатимуться партнерські стосунки. Навколо буде чимало тих, хто заздрить вашому успіху. Із заміжжям краще зачекати до листопада. Весілля, яке зіграєте раніше, може закінчитися розлученням", - каже Олена Максимова.

Водоліям краще відмовитися від шлюбу восени. Вдало зіграти весілля вдасться у травні і червні.

"Рибам не слід допускати у сімейне життя родичів і друзів. Це зіпсує стосунки з коханими. Робити пропозицію руки і серця краще у березні. Шлюб планувати - на літо", - розповідає Максимова.

Астролог розповів, що чекає на Україну у наступному році. За прогнозом Олени Максимової, 2018-й виявиться вдалішим за попередні. Це рік історичних змін у політиці та економіці.

Зараз ви читаєте новину «Любовний гороскоп: кому 2018 року світить весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі