неділя, 24 березня 2024 18:20

Колір очей розкаже, який партнер вам потрібний
6

Колір ваших очей не тільки може розкрити особливості вашого характеру, він також розповість про те, який саме партнер вам ідеально підійде.

1. Чорні очі

 

Володар чорних очей загадковий і таємничий. Людина з темними від природи очима - це справжній хранитель світу, який ніколи і ні за що не розповість про те, про що необхідно мовчати.

З цієї причини ваш ідеальний партнер повинен бути дуже загадковим. Вам ідеально підійде дуже глибока і складна особистість з багатим внутрішнім світом.

Невигадливість і буденність - точно не для вас.

2. Карі очі

 

Це один з найпоширеніших кольорів очей. Буває різних відтінків: від дуже світлого до глибокого коричневого. Помічено, що в більшості кароокі люди є оптимістами, які досить працелюбні і відрізняються креативністю.

Власникові карих очей дуже важливо, щоб його партнер був прив'язаний до нього так само, як і він до нього. Кароокі повністю віддаються стосункам і чекають цього ж від свого партнера. Стосунки просто зобов'язані бути рівноправними. У спальні важливо, щоб обидва партнери були задоволені.

Ваш супутник повинен бути прихильний до вас, приділяючи належну увагу вашим потребам.

3. Блакитні очі

 

Блакитні очі вважаються одними з найпривабливіших. Вони дуже чуттєві і глибокі, володіють унікальною енергетикою.

Якщо у вас блакитні очі, то ваш ідеальний партнер одночасно грубий і чутливий, ніжний і сильний, що кидає виклик і дуже велелюбний.

Ваш партнер повинен поєднувати в собі протилежності, які ви із задоволенням будете постійно досліджувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12 типів чоловіків, з якими неможливо жити у шлюбі

4. Світло-зелені очі

 

Такі очі виходять в результаті міксу зеленого і коричневого. Як правило, власники таких очей чуттєві, елегантні та врівноважені. У більшості випадків такі люди інтроверти з дуже багатим внутрішнім світом.

Але найчастіше така людина може бути спонтанною, забавною і дуже дотепною, коли знаходиться в компанії людей, з якими їй комфортно.

Ідеальний партнер такої людини має бути на одній хвилі з нею, з точки зору емоційності та духовності.

Якщо ви власник таких очей, то шукайте того, хто впевнений у своїх можливостях і в собі, він повинен бути серйозним і зрілим.

5. Сірі очі

 

Цей колір очей дуже неоднозначний, за ним вкрай складно що-небудь сказати про людину. Сіроокі люди є найскладнішими для розуміння. Така людина весь час занурена у свої думки, тому вона часто не помічає того, що трапляється навколо неї.

До себе вони підпустять тільки перевірену людину, в якій упевнені на 100%, і яким може довіряти.

Якщо ви власник сірих очей, значить, ви досить креативна особистість. Партнер вам потрібен такий само, чуттєвий і сприйнятливий до творчості. Для вас вкрай важливо, щоб майбутній партнер справив на вас враження з самого початку, виявив терпіння до вас, тому що ви дозволите йому наблизитися до вас лише після того, як дізнаєтеся його дуже добре.

6. Зелені очі

 

Зелений колір очей - це показник розгнузданої свободи і первісного людського початку. Якщо ваші очі зеленого кольору, то в вас добре поєднуються первозданні тваринні інстинкти з цивілізованістю і вихованістю.

Ви - це суміш безумовної любові і тваринної хоті, спокою і пристрасті. Ваш ідеальний партнер - на людях святий, а в спальні диявол.

Більш того, ваш ідеальний партнер не повинен бути менш пристрасним або слабо проявляти свої почуття, щоб не розчарувати вас в спальні. Для вас стосунки в ліжку дуже важливі, тому ваш чоловік в спальні повинен викладатися на всі сто, доводячи таким чином свої почуття.

Діти, як правило, народжуються з блакитним або сірим кольором очей. Проте з віком у багатьох дітей очі стають темнішими. Це пов'язано з тим, що колір очей визначається генами і рівнем меланіну в організмі. З віком, кількість меланіну навколо зіниці збільшується, що робить очі темніше. Однак приблизно у 10-15% людей європеоїдної раси з віком очі стають світлішими, оскільки кількість пігменту в райдужній оболонці зменшується або змінюється. На вироблення меланіну також впливає вплив сонячних променів. Тривала дія сонячного світла може зробити ваші очі темніше.

Певні емоції змінюють розмір зіниць і колір райдужної оболонки. Коли ви радієте, дратуєтесь або сумуєте, ваш організм виробляє гормон, який змінює розмір зіниць. Коли ви щасливі або перебуваєте в гніві, колір ваших очей може стати більш чітким, а коли плачете, очі набувають червонуватого відтінку, через що вони здаються яскравішими.

Одяг темного кольору, а також кольоровий макіяж очей або біла підводка роблять колір очей яскравіше. Хоча це всього лише питання сприйняття, і ваші очі при цьому не змінюють колір, вони, безумовно, починають виділятися і виглядають не так, як зазвичай.

Продукти, які можуть змінити колір ваших очей:

Шпинат: Цей продукт, багатий на залізо, допомагає зберігати молодість очей і надає їм яскравість.

Мед: Регулярне споживання меду надає очам світлий відтінок і яскравість.

Риба: Споживання в їжу риби підсилює колір очей і в залежності від частоти прийому може викликати постійні зміни.

Горіхи: Додавайте в свій раціон різні горіхи, і колір ваших очей стане світліше. Однак варто пам'ятати про те, що смажені горіхи не впливають на колір очей, бо деякі поживні речовини руйнуються при високій температурі.

Ромашковий чай: При регулярному споживанні ромашкового чаю очі розслабляються, а розмір зіниць змінюється, через що очі можуть набувати більш теплого відтінку.

Зараз ви читаєте новину «Колір очей розкаже, який партнер вам потрібний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі