четвер, 05 листопада 2015 20:00

Кохання не пропонувати: 7 ознак того, що хлопцеві потрібен тільки секс

Без сексу відносини чоловіків і жінок були б неповноцінними або їх взагалі не було б. Це важлива складова кохання.

Жінки найчастіше об'єднують поняття любові і сексу, в той час, як чоловіки можуть відчувати почуття і потяг до різних жінок. Щоб точно розуміти, що ви з чоловіком націлені на одне і те ж, треба навчиться розрізняти, коли він вами серйозно зацікавлений, а коли його метою є тільки приємне проведення часу.

Представляємо вам 7 ознак того, що хлопцеві потрібен лише секс

 

Зустрічі за розкладом

Він диктує де, коли і за яких обставин ви повинні зустрітися. Найчастіше такі хлопці намагаються зустрітися з вами виключно ввечері або навіть вночі. Якщо ви пропонуєте йому цікавий варіант для спільного вікенду, він постійно відмовляється, посилаючись на важливі справи. Місце зустрічі постійно вибирає він і частіше вони бувають у нього вдома з банальним поїданням замовленої їжі перед телевізором з подальшим сексом. В крайньому випадку, він може зводити вас в кіно, вибравши "місця для поцілунків" або автомобільний кінотеатр, щоб і там отримати задоволення.

Він не знайомить вас з друзями

Цей пункт повинен вас насторожити, адже якщо хлопець хоче справжніх і щирих відносин, він обов'язково познайомить вас з друзями, при цьому піднімаючи вас в їх очах. Якщо ж його мотивами рухає тільки секс, ви будете проводити час виключно удвох і виключно в безлюдних місцях, щоб борони боже ніхто не подумав, що ви його дівчина. Теж саме стосується, якщо він не бажає знайомитися з вашим колом спілкування. Якщо вас влаштовує такий стан речей, про дружні зустрічі, вечірки і сімейні вечері доведеться забути.

Він не цікавиться вашим життям

Йому не важливо де ви працюєте, чим захоплюєтеся, що любите і що ненавидите. Він буде вести розмову від ваших проблем і ніколи не запропонує допомогу у їх вирішенні. Він просто егоїст, якому потрібно задовольнити свої потреби за допомогою вашого на все готового тіла. Крім того, він намагається не втомлювати вас своїми розповідями про себе, а на всі ваші запитання про його справи відповідає односкладовими фразами або невиразним муканням.

Він стежить за тим, щоб у нього нічого не залишили

Якщо ви часто ночуєте в його квартирі, але у вас там немає навіть зубної щітки, а після сексу він ретельно збирає за вами речі і віддає вам, будьте впевнені, що серйозних стосунків він від вас не хоче. Також можливо, що у нього є дівчина, а ви є запасним варіантом.

Після проведеної ночі він відправляє вас додому

Він запросто може відправити вас додому без сніданку і навіть не дозволивши зібратися. Його не цікавлять такі сентиментальні речі, як ніжні ранкові обійми, поцілунки і спільне прийняття душа. А про сніданку в ліжко (та й взагалі сніданкок) ніколи й мови бути не може. Він отримав що хотів, і швиденько відправив вас додому.

Ваші розмови зводяться до сексу

Не важливо про що ви почали розмову, він обов'язково зведе все до сексу. Ви йому розповідаєте про конфлікти на роботі, він пропонує вам зняти стрес за допомогою сексу. Ви ділитеся з ним цікавими історіями з відпустки, він говорить про те, що хоче негайно побачити вас в купальнику. Ви говорите, що захворіли – він пропонує разом сходити в лазню або сауну гарненько пропотіти і попотіти. Загалом, будь-яка тема розмови приводить до ліжка.

Ви займаєтеся тільки сексом

Ваші відносини – це один суцільний секс. Вас не пов'язують спільне хобі, ні інтереси, ні розмови. При цьому, він дуже сердиться, починає огризатися, стає дуже дратівливим і намагається позбутися від вас, коли ви відмовляєте йому в близькості. Ну

Зараз ви читаєте новину «Кохання не пропонувати: 7 ознак того, що хлопцеві потрібен тільки секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі