вівторок, 19 жовтня 2021 18:45

Ідеальна картинка й небажана реакція: психологиня пояснила, чому закохані брешуть один одному

Ідеальна картинка й небажана реакція: психологиня пояснила, чому закохані брешуть один одному
Наталя Єжова розповіла, чому закохані можуть брехати один одному. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Психологиня Наталя Єжова назвала причини, чому закохані можуть брехати один одному. У парі можуть говорити неправду через одного з партнерів.

Ведуча реаліті "Екси" на "Новому каналі" сказала, що однією з причин може бути небажана реакція партнера на якісь слова або вчинки.

"Наприклад, якщо чоловік говоритиме, що йому подобаються інші, дивитиметься їхні фотографії, то жінка сердитиметься. Тоді він розуміє, що не можна говорити правду про це: "Потрібно брехати, бо не хочу, щоб у партнера був поганий настрій, не бажаю чути негатив", - сказала Єжова.

Психологиня також повідомила, що брехнею партнер може оберігати вас від негативу.

"Якщо у стосунках говорити всю правду, без негативних реакцій не обійдеться. Тут потрібно визначати рівень дорослості - коли людина готова слухати правду", - зауважила вона.

Ще однією причиною неправди у стосунках може бути те, що партнер сам живе в ілюзії.

"Буває й так, що людина не готова показати себе справжню, а намагається прикрасити. Вона хоче здаватися кращою версією себе в очах свого партнера. Тому брехня часто виникає в залежних відносинах, де є незрілість особистості, яка хоче ідеальної картинки й похвали", - прокоментувала ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спільний перегляд порно й секс утрьох: про що питають сексологиню сімейні пари

Єжова додала, що справжню правду можуть витримати лише зрілі та дорослі. Тому варто попрацювати над своїми реакціями на правду.

Психологиня і сексологиня Наталя Єжова поділилася, як зробити так, щоб побут не зіпсував стосунки в парі. Розподіляти обов'язки так, що чоловік відповідає за гроші, а жінка є домогосподаркою - стереотипно й несучасно.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальна картинка й небажана реакція: психологиня пояснила, чому закохані брешуть один одному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі