четвер, 24 грудня 2020 15:26

"Хочу, щоб вона дозволила взяти її за руку". Учасник реаліті не пройшов перевірку на вірність
4

Подружжя Володимир та Яна взяло участь у реаліті та вирушило в Перу, щоб "освіжити" стосунки. Та чоловік не пройшов перевірку на вірність.

В останньому випробуванні в шоу "Кохання на виживання", що показує "Новий канал", Володимир не зміг втриматися перед спокусливими незнайомками в сауні. Чоловік залишився з ними наодинці. До сексу не дійшло, а детектор брехні підтвердив, що за період стосунків він не зраджував дружину.

"Це була комплексна помилка. Моя поведінка в сауні була ненормальною. Я кохаю Яну і не уявляю свого життя без неї. Єдине хочу, щоб вона дозволила хоча б ще раз взяти її за руку", - розповів Володимир.

Чоловік не встояв перед спокусливими незнайомками
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Чоловік не встояв перед спокусливими незнайомками
Чоловік не встояв перед спокусливими незнайомками
Чоловік не встояв перед спокусливими незнайомками

Жінка поділилася подробицями їхнього спільного життя після проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо покласти на жінку статевий орган бика, вона стає більш плодючою". Учасницю реаліті лікували органами тварин

"Процес примирення був дуже тривалим і складним. Важко було знову повірити чоловікові й навчитися довіряти. Провели роботу над помилками. Дійшли висновку, що сім'я – найголовніше й найцінніше в житті, і треба вміти прощати одне одного. 7 прожитих у шлюбі років зробили все буденним. Ми не цінували, що мали. Після провокації усвідомили, що наша сім'я може розпастися. Не хотілося зруйнувати те, що будувалося протягом стількох років. Тим більше, в нас є 2 діток, які заслуговують рости й виховуватися в повноцінній сім'ї", - сказала Яна.

Учасники реаліті Наталія та Максим розповіли, як склалися їхні стосунки після поїздки в Перу. Охоронець і візажист – такі різні за професіями учасники "Кохання на виживання", що йде на "Новому каналі", прийшли на проєкт, тому що їхні погляди на кохання кардинально відрізнялися. Максим хотів швидше створити сім'ю з Наталею, а вона не була готова пускати його в своє життя. Щоб зблизити пару, їм придумали 5 випробувань. На одному з них Наталія і Максим в буквальному сенсі змішували піт, сльози і кров одне одного в маленьких чашах. Їм потрібно було пройти місцевий ритуал благословення кохання.

Зараз ви читаєте новину «"Хочу, щоб вона дозволила взяти її за руку". Учасник реаліті не пройшов перевірку на вірність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі