пʼятниця, 02 березня 2012 13:38

Чоловіки купують інтимні іграшки для жінок, а жінки - для чоловіків

  Найдорожча секс-іграшка в світі: позолочений фалоімітатор, інкрустований діамантами. Його пропонує паризький секс-бутік Maison Victor
Найдорожча секс-іграшка в світі: позолочений фалоімітатор, інкрустований діамантами. Його пропонує паризький секс-бутік Maison Victor

Продавець мережі інтим-бутіків "Лямур" у місті Рівному 39-річна Світлана розповіла Gazeta.ua, які інтимні іграшки вибирають сучасні українці.

Покупців зараз набагато більше, ніж було кілька років тому. Люди стали освіченішими. Розуміють, що урізноманітнювати свій секс — це не збочення, а нормальне прагнення здорової людини. Що побутовий секс треба чимось розбавляти, інакше у сім'ї не буде гараздів. Як би хто не намагався переконати себе, але в душі кожен знає, що як є задоволення від сексу, усі проблеми вдається налагодити. Як нема, починаються сварки і розлучення.

Більше приходять люди старшого покоління. Вони добре знають, чого хочуть. Бо прожили життя. Зрозуміли, що могли б його прожити по-іншому, що багато втратили.

Приходить дідусь під 70 років і чітко замовляє страпон. Хоч багато молоді не знає, що означає це слово.

Молоді часто хіхікають, бо покладаються на свої сили. Але саме їм сексу бракує. Якщо дорослим достатньо статевих стосунків 2-3 рази на тиждень, то молода людина хоче щодня. А партнер є не завжди. Беруть вібратори, мастурбатори.

Багатьом важливо порозмовляти зі мною. Я працюю тут і психологом. Покупці знають: того, що вони можуть розказати мені, вони нікому не розкажуть. Ми виявили, що до нас найчастіше приходять не після реклами. А коли хтось із задоволених клієнтів порадив. Бо тут людину вислухають і порадять саме те, що їй в житті потрібно. А не щось, лиш би продати.

Чоловіки зізнаються, що не можуть задовольнити жінку. Жінки, що не можуть досягнути оргазму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 відсотків жінок ніколи не відчувають оргазму

Люди почали розуміти, що не можна бути закомплексованим. Не можна проблеми замовчувати, шкодити собі, партнеру і спільному здоров'ю. Тому в освічених сім'ях нормально сприймають, що краще хай чоловік помастурбує, аніж має іти наліво, кричати на жінку, якщо вона бажає менше сексу. Хай він ходить усміхнений і задоволений, а не виливає зло на колег по роботі. Так само жінці добре додатково користуватися вібратором, якщо їй треба трохи більше.

Чоловіки беруть іграшки для жінок, а жінки — для чоловіків.  Чомусь самі для себе вибирати соромляться. Тому чоловік упевнено приходить вибирати аксесуари для жінки. А вона в цей час за рогом будинку його чекає. Або жінка купує для чоловіка. А він в цей час в машині сидить.

Старші сім'ї залучають для різноманіття коханців, дівчат чи хлопців. І вибирають аксесуари для бісексуалів. Гомосексуалісти і лесбіянки до нас не заходять. Лесбіянки ненавидять чоловічі статеві органи.

Зараз популярна новинка "вівайб", іграшка для двох. Вона доводить жінку до найвищого піку оргазму. Вставляється у вагіну при статевому акті з чоловіком. При цьому вібрує на кліторі і точці G. І йому теж додаткове  задоволення, бо вагіна стає вужчою, вібрація охоплює статевий орган чоловіка. Коштує 1025 гривень.

Між іноземцями і українцями у смаках різниці майже не бачу. Лише італійці більше замовляють іграшки для анального сексу, стрінги. Бо у нас таке явище, як "стрінги і чоловік" майже нереальне.

Наші чоловіки іграшки для простати не визнають. Відмовляються від її стимуляції, хоч усі знають, що це велике задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловіки відмовляються від близькості

Гумові жінки давно відійшли на другий план. Тепер є вагінки, зроблені під природню шкіру. Жіночі торси стали такі приємні на дотик, що навіть дівчата дивуються, як можна так наблизити до оригіналу.

Наші магазини дуже допомагають хворим, інвалідам. Вони звичайні люди і теж потребують жити статевим життям. Але не можуть цим займатися, не мають пари. Тому приходять родичі тих, хто сидить в інвалідних візках. Багато матерів вибирають товари для своїх дітей, хворих на ДЦП і Синдром Дауна. Молоді жінки з цими хворобами самі приходять. Часто матері купляють вагіни для своїх синів, які не можуть від комп'ютера відійти. Щоб не робив "це" у хусточку. 

Чоловік дуже хоче, щоб жінка досягла з ним оргазму. Купує їй вібратор. І розуміє, що це ж не на завжди. Вона потренує м'язи. При стимуляції вібратором відбувається приток крові у статеві органи, скорочується три групи м'язів. Тоді її відчуття посиляться, вагіна набере більшого тонусу.  І далі вони обоє посилять свої емоції, будуть більше відчувати одне одного.

Чоловік купив вібратор. Жінка уперше отримала вагінальний оргазм. Він прийшов до нас у бутік із великим букетом квітів і коньяком. Був такий щасливий, що нарешті зробив жінку щасливою.

Бо секс- це здоров'я. Буде хороший секс — буде щастя.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки купують інтимні іграшки для жінок, а жінки - для чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі