неділя, 25 листопада 2012 19:00

Брутальні у сексі жінки люблять займати керівні посади

Брутальні у сексі жінки люблять займати керівні посади
Anastasia Axonova vk.com

Еротичні мрії є у кожної людини. Просто еротика - це для кожного різне: для когось це брутальний секс, а для іншого ніжне тримання за руку та обійми. Навіть наші бабусі мали еротичні фантазії, але їх характер залежав від ступеню сексуальної розкутості жінки, впевнена столичний психотерапевт Валерія Цихоня.

У будь-якому випадку, фантазії – це добре, вони допомагають жінці отримати додаткове збудження в найнеобхідніший момент або навіть просто позбавитися від нудьги. Однак будь-яка фантазія як продукт несвідомий одразу може інтерпретуватися. Підходів може бути маса. Як в анекдоті: у Фройда питають про символічне значення банану, що наснився, а психоаналітик відповідає: "Іноді банан – це просто банан".

Сьогодні найбільш популярними є 6 типів сексуальних фантазій у жінок. Їх назви достатньо красномовні і самі говорять за себе: володарка, жертва, вуаєристка, кохана, прекрасна дама, дикунка.

Жінки-володарки люблять ділитися з партнером досвідом, у ліжку вони більш ініціативні, інтимна гра відбувається за їх правилами. Іноді як елемент сексуальних прелюдій та інтерлюдій вони можуть використовувати лайливі слова, застосовувати фізичну силу. Це необов'язково зв'язування та побиття партнера, сюди можна віднести і ляскання чоловіка по сідницях під час статевого акту тощо. Дослідження показали, що такі жінки є більш наполегливими, більш агресивними від інших. Потреба, що реалізується у мрії, може складно здійснюватися в реальному житті. Наприклад, хочеться займати керівні посади, але немає такої можливості. Хочеться займати лідируючі ролі в сім'ї, але всі сімейні партитури давно розписані.

Дуже поширена група жінок із еротичними фантазіями - жінки-жертви. Жертовні фантазії мають відносно широкий діапазон від класичного мазохізму до стосунків, у яких жінка залежна від чоловіка, а чоловік більш шанований, досвідчений, розумний, красивий або сексуальний. Такі пані можуть мріяти про підкорення у різних формах від чисто побутових уявлень до спонтанних сексуальних актів виключно з ініціативи партнера (взяття силою). Жінки-жертви в реальному житті часто відчувають потребу бути слабкими, часто це інструмент досягнення мети, іноді - це омріяний стиль поведінки, коли реально треба брати ініціативу на себе і відповідальність також. Такі жінки мають дещо нижчу самооцінку порівняно з іншими.

Тип вуаєристичних фантазій найбільш пасивний. Це мрії, в яких жінка рідко приймає участь у любовних сценах, часто вона просто споглядає, є відстороненою. Даний тип зустрічається рідко. Часто це мрії, які виникають у жінок, для яких вірність у шлюбі – головне. Навіть в уяві секс з іншим партнером сприймається як зрада, тому вони просто споглядають. Дослідження свідчать, що такі жінки є замкненими, часто вони інтроверти.

Тип панянок із фантазіями, у яких секс виступає продовженням партнерських стосунків, які щиро цінують особистість партнера, які рівні з ним у досвіді, соціальному статусі, які не уявляють зміну партнера, має назву "кохані". Такі жінки, як правило, відверті, комунікабельні, щирі.

Сценарії фантазій типу "прекрасна дама" дуже схожі на сюжети любовних романів у м'яких яскравих обкладинках або на сюжети фільму "Анжеліка". В них усе дуже красиве: жінка, чоловік, оточення, одяг, інтер'єри. У своїх мріях чоловік для того, щоб підкорити жінку, робить нереально красиві вчинки: дарує мільйони троянд, дивує чудесами. Саме тому ці фантазії можуть і не доходити в сексуального контакту, адже мають дуже цікаву прелюдію та інтерлюдію, які є дуже деталізованими та драматичними. Жінки, що мають такі мрії, підкреслено жіночні – парфум, одяг, білизна, манери. Часто мають дуже яскравий істеричний характер, але, зрештою, подобаються чоловікам.

Жінки зі сміливими мріями про речі, яких би вони ніколи не вчинили в житті, називаються "дикунками". У своїх фантазіях вони дуже сміливі, розкуті, часто в них виникають образи, які цікаві тільки в уяві і зовсім не потребують втілення в житті. Їх мрії динамічні та яскраві. В житті такі пані дуже комунікабельні, впевнені в собі, мають активну життєву позицію.

Зараз ви читаєте новину «Брутальні у сексі жінки люблять займати керівні посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі