середа, 16 квітня 2014 16:47

Якими жінки і чоловіки бачать ідеальні фігури один одного

Якими жінки і чоловіки бачать ідеальні фігури один одного

Марка нижньої білизни Bluebella провела цікаве опитування серед тисячі чоловіків і жінок на предмет ідеальної зовнішності. 

Респондентам запропонували розповісти, як повинні виглядати ідеальні чоловік і жінка в очах обох статей. Думки суттєво розділилися.

Зокрема, чоловіки бачать ідеальну дівчину з стегнами Келлі Брук, грудьми Кім Кардашьян, обличчям Меган Фокс і зачіскою Скарлетт Йоханссон. Жінки ж вважають, що чоловікам припаде до смаку представниця прекрасної статі з обличчям Кари Делевінь, грудьми Дженніфер Еністон, стегнами Емми Уотсон, животом Гвінет Пелтроу і ногами Ель Макферсон.

Аналогічне опитування було проведено на предмет чоловічої зовнішності, де думки представників чоловіків і жінок знову розійшлися.

Як показують вищенаведені інфографіки, жінки прагнуть бути стрункішими тоді, коли чоловіки віддають перевагу більш фігуристим дамам. Зовсім протилежна ситуація з чоловіками: жінки віддають перевагу сильним, підтягнутим і спортивним, а не перекачаним, з "горами м'язів".

Зараз ви читаєте новину «Якими жінки і чоловіки бачать ідеальні фігури один одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі