середа, 03 червня 2020 22:46

Як зрозуміти, що хлопець має серйозні наміри

Як зрозуміти, що хлопець має серйозні наміри
Серйозність намірів хлопця дівчина може визначити за певними ознаками. Фото:pixabay

Якщо чоловік дійсно любить жінку і хоче з нею одружитися, то це помітно з його слів та поведінки.

Серйозне ставлення можна помітити за кількома ознаками, пише Yourtango.

За словами фахівців, одним з таких сигналів є те, що хлопець познайомив дівчину з найважливішими для нього людьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи потрібна правда у стосунках

Також ознакою серйозності намірів є те, що він не приховує стосунків. Якщо хлопець публікує фотографії з дівчиною у своїх соціальних мережах, то це означає, що він хоче всім показати, що ви – пара. Такими діями хлопець змінює свій статус стосунків, щоб чітко показати, що він у відносинах.

Хлопець по-справжньому цікавиться тим, ким є його дівчина. Він докладає всіх зусиль, щоб більше дізнатися про інтереси, здивувати і вразити дівчину. Коли чоловік "робить нотатки" і пам'ятає багато дрібниць про свою дівчину, хоче здивувати та порадувати, то це означає, що вона для нього дуже особлива.

Чоловік, який справді любить свою жінку, не просто знайомить її зі своїми друзями, він перед ними показує свою прихильність та часто говорить про кохану. Це показує, що він впевнений, що ви – саме та людина, з ким він хоче бути, а не хтось, кого він намагається сховати.

Також ознакою серйозності будуть часті розмови про майбутнє і плани про події та спільні поїздки. Так, коли чоловік обговорює з дівчиною плани на майбутнє і включає її в них, то це однозначно означає, що він припускає, що вона буде частиною його майбутнього.

Чоловік, який ставиться до вас серйозно, шукатиме вільний час, коли вам це потрібно. Незважаючи на те, скільки разів ви телефонуєте або пишете повідомлення йому за день, він все ще любить розмовляти з вами. Завжди відповідає на дзвінки або перетелефонує якомога швидше, коли зможе. Це означає, що він готовий знайти час для коханої і вважає її своїм головним пріоритетом.

Те, як він дивиться на вас, змушує почуватися коханою також свідчить про серйозні наміри. Блиск в його очах доводить, що він щиро кохає та милується виглядом своєї дівчини.

Щоб сподобатись хлопцеві іноді треба долучити стратегію. Існують психологічні трюки, які допоможуть привернути увагу хлопця та зацікавити його.Одним з таких хитрощів є прохання про послугу. Дослідження показують, що люди, як правило, подобаються тим, хто робить для них якусь послугу. А все тому, що ми підсвідомо змушуємо себе вірити, що людина зробить так само для нас, як і ми для неї.



Зараз ви читаєте новину «Як зрозуміти, що хлопець має серйозні наміри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі