Ексклюзиви
четвер, 03 жовтня 2019 09:00

Як вибрати золоту каблучку? Особливості вибору золотої каблучки

  Найпростіший спосіб дізнатися розмір пальця – обернути навколо нього шматок нитки
Найпростіший спосіб дізнатися розмір пальця – обернути навколо нього шматок нитки

Перш ніж купити золоту каблучку, необхідно вірно визначити мету придбання та відповідально підійти до вибору. Лише в такому разі можна розраховувати на покупку відповідного аксесуара.

Неважливо, з якого приводу ви вирішили купити золоту каблучку (свято, заручини, поповнення колекції). Головне – правильно підійти до вибору прикраси. Лише відповідальний підхід до даного процесу може гарантувати придбання пригожого і стильного аксесуара.

Аксесуар для подарунку (день народження, річниця, Новий Рік)

Вибираючи каблучку з золота для подарунку, важливо враховувати такі моменти:

• Тематика торжества (для новорічного подарунку підійдуть тематичні та символічні прикраси, а для дня народження – практичніші та масивніші моделі);
• Вік одержувача (яскраві ювелірні вироби можуть підійти лише молодим людям, дорослі віддають перевагу стриманим прикрасам);
• Смакові вподобання винуватця торжества (навряд чи викладачу класичного вокалу припаде до смаку аксесуар модерністського напряму).

Підносити золоту ювелірну прикрасу як подарунок можна лише в тому випадку, якщо ви добре знаєте одержувача і в курсі його захоплень, особливостей характеру.

Заручальна прикраса: як вибрати?

Каблучка для заручин – не просто прикраса, а символ вираження почуттів хлопця. Саме на них і слід ґрунтувати вибір ювелірного виробу. Вибирати таку прикрасу треба серцем, покладаючись на інтуїцію закоханої людини. При цьому не можна забувати про такі рекомендації:

1. Не вибирайте масивні екземпляри (заручальна золота прикраса має бути ніжною і стриманою);
2. Зверніть увагу на стиль обраниці (класичний, спортивний, гламурний – для кожного напрямку можна підібрати свій заручальний аксесуар);
3. Шукайте особливу прикрасу (як би вона вас не любила, але заручальний ювелірний виріб "як у Аньки" викликатиме у неї двоякі почуття, тому постарайтеся знайти дійсно незвичайний аксесуар).

Не варто забувати і про комфорт майбутньої нареченої. Ювелірний виріб має бути зручними. Цілком можливо, що дівчина вирішить носити його щодня (разом з обручкою).

Як дізнатися розмір каблучки?

Найпростіший спосіб дізнатися розмір пальця – обернути навколо нього шматок нитки (не дуже щільно). Отриманий відрізок можна виміряти звичайною лінійкою. Одержані сантиметри необхідно розділити на 3,14 або співвіднести з цифрою в таблиці – це значення і буде актуальним розміром каблучки.

Якщо можливості обернути палець ниткою немає – можна вдатися до виміру аналогічної каблучки. Досить лише покласти аксесуар на лінійку. Охоплюваний його краями відрізок буде одночасно і діаметром, і розміром.

Коли під рукою ні каблучки, ні нитки – зверніться за допомогою до розміру одягу. Категорії S відповідають аксесуари розміром 15,5-17,5; M – 17,0-18,0; L – 17,5-19,0, XL – 19,0 і вище. Варто розуміти, що таке співвідношення не може бути точним. Вдаватися до нього можна лише в тих випадках, коли використання інших способів неможливе зовсім.

Вибираючи каблучку, пам'ятайте, для кого і для чого ви її купуєте. Ювелірна прикраса з золота матиме успіх лише тоді, коли повністю відповідатиме запитам і вимогам одержувача. Інакше – навіть найкрасивіший аксесуар буде покинутий у коробочку із зайвою біжутерією.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати золоту каблучку? Особливості вибору золотої каблучки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути